Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 99.0000 SEK 99 In stock! Order now!

Chili Android Security

Skydda din Android-mobiltelefon eller surfplatta mot virus, malware och hacking med Chili Android Security.

Chili Android Security är baserat på den prisvinnande antivirusteknologin från Bitdefender, som under många år korats som mest effektiv att stå emot allsköns onlinehot inom malware-genren. Du får bl. a. följande moduler med till Chili Android Security:

Web Security – själva bastjänsten i Chili Android Security som skyddar din Android-enhet dygnet runt mot malware, virus, phishing-angrepp och varnar dig inför falska och bedrägliga hemsidor innan du upprättar en förbindelse med dem.

App Lock – ser till att installerade appar på din Androin-enhet inte missbrukas. App Lock låser alla appar och tjänster med en unik kod som du skapar. Rent praktiskt innebär det att ingen tredjepart kan hacka sig in i eller missbruka t. ex. din Facebook-profil, mejlkonto eller liknande appar utan den unika koden.

Privacy Advisor – en säkerhetsrådgivare som granskar installerade appar på din Android-enhet och rapporterar om en viss app försöker missbruka dina personliga uppgifter utan din vetskap.

Anti-Theft – webbaserat stöldskydd som övervakar din Android-enhet och gör det möjligt för dig att fjärrstyra, lokalisera och låsa enheten. Blir din Android-enhet stulen kan du snabbt fjärrstyra den så att den bliver låst, så att tjuven inte kan missbruka enheten – du kan även lokalisera var den befinner sig rent geografiskt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Chili Android Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Android
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Android 4.0 eller senare
Levereras via e-post
99,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Chilli

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Android