Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 7299.0000 SEK 7299

CorelDRAW Graphics Suite 2019 - Windows

Målgruppen är vardagliga datoranvändare, professionella designers och konstnärer. I denne målgrupp är CorelDRAW Graphics Suite särskilt värdesatt för dess hantering av vektorgrafik och bildredigering.

Därtill är CorelDRAW Graphics Suite en samling av de mest intressanta produkterna som är lanserade av Corel inom denne genre – nämligen:

CorelDRAW
Corel Photo-Paint
Corel PowerTrace
Corel Connect
Corel Capture
*Corel Website Creator
PhotoZoom Pro
ConceptShare

All funktionalitet i CorelDRAW Graphics Suite kan du få tillgång till via ett klassiskt och intuitivt gränssnitt med funktioner som tillåter för bildredigering, design av webbgrafik och skapelsen av ett rikt samt enastående innehåll.

CorelDRAW lever upp till sitt namn och sin popularitet genom att leverera sammansatt layoutstyrning och grafiska effekter. Stilar och färger är enkla att skapa och använda genom användningen av hjälpprogram såsom Style Sets och Color Harmonies. De överdådiga mallarna, skrifttyperna och Cliparts som finns inom CorelDRAW Graphics Suite är särskilt praktiska vid redigering av digitala högupplösningsbilder.

Bilder kan justeras (position, rotation, skalning, storlek, skevning, kontrast, ökning, klarhet och intensitet) och olika specialeffekter kan läggas till (3D, oskärpa, konstnärliga inslag, färgförändring, kreativitet, förvrängning, ökning av skärpa osv.)

Photo-Paint fulländar CorelDRAWS funktionalitet genom att ge dig möjligheten att genomföra redigering av bildelement på bitmap-bilder medan Connect gör det möjligt för dig att söka (på Fotolia, Flickr och iStockphoto) och administrera bilder, Clipart och skrifttyper.

* OBSERVERA att modulen ”Corel Website Creator” ska installeras separat från själva CorelDRAW Graphocs Suite paketet. Du ska logga in på ditt Corel-konto och härifrån kommer du att ha möjligheten att ladda ner och installera ”Corel Website Creator” som separat program.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: CorelDRAW Graphics Suite 2019
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Engelska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Levereras via e-post
7 299,00 SEK Inkl. moms 25%
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: Corel

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10