ESET NOD32 Antivirus

Legendariskt antivirus för Windows. Ett grundläggande bra lokalt skydd för långsammare datorer

Regular price: 259.0000 SEK 259 In stock! Order now!
259 SEK Inkl Moms
Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

259 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

ESET NOD32 Antivirus är fininställd för att spara resurser för att spela och titta på videor, foton eller presentationer när som helst. Inga avbrott, ren njutning.


Prisbelönt Internet Security skyddar dig mot Internethot.


ESET NOD32 Antivirus har ett extra fokus på säkerhet kring online shopping och användningen av online bank. Lösningen skyddar automatiskt din användning av internetbank och erbjuder en speciellt säker webbläsare där du säkert kan betala online och få tillgång till webbaserade kryptoplånbok.


Dessutom får du Cyber ​​Guard dygnet runt, som inkluderar:


Legendarisk ESET NOD32 Antivirus
Skyddar dig från alla typer av skadlig programvara, inklusive virus, ransomware, maskar och spionprogram.


Skydd av personlig information
Förhindra hackare från att missbruka dina lösenord. Använd din bank och handla säkert online. Undvik att utsätta dina barn för stötande onlineinnehåll.


Skydda din IoT och webbkamera
Testa dina hemvägar och dina smarta enheter för sårbarheter. Upptäck och blockera oväntad åtkomst till din webbkamera.


Anti-stöld
Bli säkrare genom att spåra och hitta din dator om den är förlorad eller stulen och identifiera tjuvar via den bärbara datorns inbyggda kamera.


Minsta strömförbrukning
Spela, arbeta och surfa på internet utan att uppleva minskad hastighet. Arbeta utan ström och online länge med batterisparläge och spela utan att distrahera popup-meddelanden.


Installera och glömma
Deras säkerhetslösning är enkel att installera, förnya och uppgradera, och den är utformad för enkel installation av alla rutinmässiga uppgifter. Om du vill kan du finjustera din profil med 150 detaljerade inställningar.


Med andra ord, om du väljer en ESET NOD32 Antivirus-lösning är du skyddad mot hot på nätet innan de kan komma åt dina enheter, och du vet att det finns ett extra lager av säkerhet när du besöker din onlinebank eller handlar online.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows

Version: 2022

Tilverkare: ESET

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.