Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 179.0000 SEK 179 In stock! Order now!

F-Secure Antivirus - 1 PC / 1 år

F-Secure Anti-Virus ger ett realtidsskydd mot virus, spionprogram, infekterade e-postmeddelanden och bilagor, samt alla typer av skadlig kod.
F-Secure Antivirus är ett mindre känt antivirusprogram. Inte desto mindre har det skyddat miljoner av datorer världen över mot skadliga hot och virus. Det har gjort detta på ett effektivt sätt med ett strömlinjeformat och effektivt virusskydd, som har erkänts och certifierats av ledande testlaboratorier .


Säkerställer mot rootkits

Antivirusprogrammet skyddar mot rootkits och det har en avancerad antivirusteknologi och andra säkerhetsfunktioner som skyddar mot virus, spionprogram, ormar och trojanksa hästar. F-Secure har för närvarande dock inga anti-phishing verktyg till att skydda dig från nätfiskeattacker, online eller via e-mail, internetsökningar och chattmeddelanden via till exempel Skype och liknande.

Från början till slut är installationen av F-Secure Antivirus en enkel och tydlig process. Installationen tar dock bort alla rivaliserande antivirusprogram som är installerade på din dator och som skulle kunna störa dina genomsökningar och uppdateringar. Programmet gör en initial virusskanning, som rensar din dator och tar bort all skadlig mjukvara samt alla skadliga program som är installerade.


Bra resultat från oberoende testlaboratorier

F-Secure har testats av det tysk-baserade testlaboratoriet AV-Test. Testresultaten placerar antivirusprogrammet bland de topp 10 mjukvaruprogrammen inom antivirus med hänsyn till prestanda.
F-Secure är ett av de få antivirusprogrammen som har fått en Advanced A+ värdering hos AV-Comparatives. Virus Bulletins testresultat jämför F-Secure med många av de bästa antivirus mjukvaruprogrammen.


Ger ett proaktivt skydd mot hot

F-Secure Antivirus använder ett heuristiskt och proaktivt skydd mot nya ”zero-day” hot som inte har upptäckts av de nuvarande virussignaturerna. Så om virussignaturerna går fel med ett "zero-day" hot, då är det troligt att det erhålls genom F-Secures heuristiska skydd. F-Secure använder dessutom "on access" skanningsmetoden till att skanna alla filer som är aktiva eller öppnas på din dator, men du kan också välja att göra en manuell virusskanning, om det skulle finnas behov för det.

Du kan också skanna en specifik fil eller mapp genom att högerklicka på filen eller mappen och skanna den med F-Secure Antivirus. F-Secure har ett imponerande ”huvudfönster” som gör det möjligt för dig att utföra alla väsentliga arbetsuppgifter på ett och samma ställe. Via huvudfönstret kan du köra virusskanningar, optimeringar och generera statistiska rapporter. Men största delen av tiden behöver du inte köra dessa manuellt eftersom F-Secure utför dem automatiskt. F-Secure har många andra funktioner och systemverktyg som du kan använda till att skydda din dator.

Vi rekommenderar dig att testa DeepGuard, en funktion som samlar nya hot i molnet och automatiskt skickar uppdateringar till hela användargrupper av F-Secure användare.

De automatiska programuppdateringarna ser till att din dator alltid er garanterad immunitet mot de nyaste hoten inom virusvärlden.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel Pentium 4 eller senare
- 1 GB RAM-minne
- 800 MB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP
Levereras via e-post
179,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: F-Secure

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12