F-Secure Freedome VPN

Regular price: 349.0000 SEK 349 In stock! Order now!
349 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
F-Secure Freedome är tekniskt sett ett virtuellt privat närverk, kallat VPN, och målet med programmet är att skydda din internet- och datatrafik mot övervakning, missbruk och mot att din internetaktivitet spåras. Programmet är på svenska.

Kort sagt tar F-Secure Freedome hand om att kryptera all din internettrafik och gör den 100 % privat. Du uppnår därför skydd mot att tredje part övervakar dig och t. ex. under en längre tid via cookies kan tjuvlyssna på dina aktiviteter.

Samtidigt går F-Secure Freedome ett steg längre och vaktar din dator mot hot som phishing-hemsidor, malware online och beryktade ad-trackers (som spammar med reklam utan ditt godkännande). Du kan även använda F-Secure Freedome för att få en IP-adress i ett annat land eller på en helt annan kontinent, om du har behov av att besöka utländska sidor som normalt är geografiskt blockerade.

Du kan installera F-Secure Freedome på följande enheter:

Windows-datorer
Macintosh-datorer
Android-enheder
iPhone
iPad
Kindle Fire


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure Freedome VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD - Retail)
- Licensomfattning: 3 enheter
- Operativsystem: Windows, Macintosh, Android, iOS
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Macintosh: Mac OS X 10.9 eller senare

- Intel processor processor
- 1 GB RAM-minne
- 250 MB hårddiskutrymme

Android: Android 4.0.3 eller senare

iOS: iOS 7.0 eller senare

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Varaktighet: 12 måneder

EAN: 6430052571984

Manufacturer number: FCFDBR1N003NC

Version: - 3 enheter (Win/Mac/Android/iOS)

Tilverkare: f-secure.html" > F-Secure

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.