F-Secure Freedome VPN

Skydda din integritet online och få åtkomst till blockerat innehåll som filmer, serier och musik.
Regular price: 279.0000 SEK 179 In stock! Order now!

Special Price 179 SEK

Vejl,; Normalpris: 279 SEK

Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur lång tid du vill ha.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

Special Price 179 SEK

Vejl,; Normalpris: 279 SEK

Inkl Moms

Antal:
Handla

F-Secure Freedome VPN skapar ett virtuellt privat nätverk på din dator som döljer din internetaktivitet för att undvika övervakning och onlinehot. Du kan också använda programmet för att komma åt innehåll på webbplatser utomlands som vanligtvis är reserverade för utländska IP-adresser.Vad är ett VPN?


Du kan ha ett antivirusprogram installerat på din dator och du kan till och med skydda din Android med säkerhetsappar. Men hur är det med informationen som flyter in och ut från dina enheter? Ibland överförs viktig information och data tydligt och tydligt och potentiellt avlyssnas av en tredje part, till exempel ett allmänt Wi-Fi-nätverk på ett kafé, bibliotek eller utbildningsinstitution.


Med en VPN är din internettrafik krypterad för hackarnas spionande ögon och på samma sätt för andra snusdockar, till exempel regeringsövervakning. När F-Secure Freedome VPN är ansluten skapar programmet en säker tunnel mellan din dator och den säkra servern från VPN-tjänsten. Din IP-adress är också dold och låter dig torka förbi alla typer av spårhundar online.


En VPN-tjänst kan också användas för att lura din adress och låsa upp regionalt låst innehåll som BBC-streaming och Netflix, Hulu, HBO och mer.


F-Secure Freedome VPN behåller samma coola, blå färger och minimalistisk design som installationsprogrammet. En central knapp hjälper dig att ansluta och koppla bort din anslutning med Fredome VPN-tjänsten. Det flankeras av statistik som visar hur mycket av din internettrafik som har skyddats, hur många skadliga webbplatser som har blockerats och hur många försök att spåra din onlineaktivitet som har hindrats.VPN-tjänst


Din valfria VPN-server visas under anslutningsknappen och du kan klicka för att välja mellan de 27 globala servrarna som inkluderar 8 i Nordamerika, 3 i Asien, 13 i Europa och enstaka servrar i Mexico City och Australien.Hastighet och prestanda


I själva verket bromsar VPN-tjänster Internethastigheten och prestandan. Det finns inget att göra med det, eftersom datatrafik är föremål för kryptering. Men F-Secure Freedome VPN presterar förvånansvärt bra och enligt våra handfulla tester minskar det väldigt lite.

Minsta operativsystem

Windows 7 eller senare
OS X 10.9 eller senare
iOS 7 eller senare
Android 4.0.3 eller senare

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 5 enheter

Varaktighet: 1 år

EAN: 6430052571717

Manufacturer number: FCFDBR1N001NC

Tilverkare: F-Secure

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.