Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 319.0000 SEK 319 In stock! Order now!

F-Secure Internet Security 3 enheter

Med F-Secure Internet Security får du ett bra skydd mot virus, malware och allsköns onlinehot som kan skada din dator och kompromettera ditt privatliv och din onlineidentitet.

Det bästa med F-Secure Internet Security är att du får ett komplett skydd för din dator, både med en virusskanner, brandvägg och säker nätbank. Dessutom är F-secure Internet Security på svenska och har ett användarvänligt och trevligt gränssnitt.

F-Secure Internet Security innehåller följande moduler:

Antivirus
Identitetsskydd
Brandvägg (använder inbyggd i Windows)
Webbläsarskydd
Säkra sökresultat
Säker nätbank
Föräldrakontroll
Rensningsverktyg
Gamer-läge

De bästa säkerhetsprogrammen för skydd av din PC balanserar molnteknologin, som är den senaste, med smart heuristisk beteendeanalys för att kunna spåra all malware, också den allra senaste typen. F-Secure Internet Security har uppnått denna balans och får alltid bra placeringar i oberoende tester. 

F-Secure Internet Security innefattar systemmoduler för föräldrakontroll, en brandvägg, skannings- och applikationskontroll och dessutom kan mjukvaran begränsa interaktion med ”molnet”, när man är uppkopplad med mobilt bredband. Det hjälper till att begränsa problem med överanvändning och oväntade fakturor för mobilt bredband och datatrafik. 

Utöver det identifierar F-Secure Internet Security även phising-försök online och bilagor i e-post och varnar dig innan du lämnar ut ditt lösenord och annan personlig information till en webbsajt som uppför sig misstänkt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
319 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: F-Secure

Typ av licens: 3 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10