F-Secure Internet Security

Regular price: 319.0000 SEK 319 In stock! Order now!
319 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Med F-Secure Internet Security får du ett bra skydd mot virus, malware och allsköns onlinehot som kan skada din dator och kompromettera ditt privatliv och din onlineidentitet.

Det bästa med F-Secure Internet Security är att du får ett komplett skydd för din dator, både med en virusskanner, brandvägg och säker nätbank. Dessutom är F-secure Internet Security på svenska och har ett användarvänligt och trevligt gränssnitt.

F-Secure Internet Security innehåller följande moduler:

Antivirus
Identitetsskydd
Brandvägg (använder inbyggd i Windows)
Webbläsarskydd
Säkra sökresultat
Säker nätbank
Föräldrakontroll
Rensningsverktyg
Gamer-läge

De bästa säkerhetsprogrammen för skydd av din PC balanserar molnteknologin, som är den senaste, med smart heuristisk beteendeanalys för att kunna spåra all malware, också den allra senaste typen. F-Secure Internet Security har uppnått denna balans och får alltid bra placeringar i oberoende tester. 

F-Secure Internet Security innefattar systemmoduler för föräldrakontroll, en brandvägg, skannings- och applikationskontroll och dessutom kan mjukvaran begränsa interaktion med ”molnet”, när man är uppkopplad med mobilt bredband. Det hjälper till att begränsa problem med överanvändning och oväntade fakturor för mobilt bredband och datatrafik. 

Utöver det identifierar F-Secure Internet Security även phising-försök online och bilagor i e-post och varnar dig innan du lämnar ut ditt lösenord och annan personlig information till en webbsajt som uppför sig misstänkt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 3 enheter

Tilverkare: f-secure.html" > F-Secure

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.