F-Secure Internet Security til Windows

Med F-Secure Internet Security är du väl skyddad mot virus, skadlig programvara och alla slags onlinehot som kan skada din dator och äventyra din integritet och onlineidentitet.

Regular price: 189.0000 SEK 189 In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur länge du vill ha skydd på dina enheter

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

189 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Det fina med F-Secure Internet Security är att du får en fullständig säkerhet för din dator med en virusscanner, brandvägg och säker onlinebank. Dessutom är F-Secure Internet Security på svenska och har ett användarvänligt och bekvämt användargränssnitt.


F-Secure Internet Security innehåller följande moduler:


antivirus
identitetsskydd
Brandvägg (använder inbyggt Windows)
webbläsarskydd
Säkra sökresultat
Säker nätbank
Föräldrakontroll
Rensningsverktyg
Spelarläge / spelläge


Antivirus - ger ett stabilt skydd mot virus och skadlig kod med en virusscanner som inte bryter mot datorns resurser och knappast kan kännas på datorns prestanda.


Identitetsskydd - skydd mot identitetsstöld online via falska webbplatser.


Firewall - använder den inbyggda brandväggen i Windows som förhindrar attacker från hackare.


Webbläserskydd - skydd i din webbläsare som identifierar och markerar farliga webbplatser.


Föräldrakontroll - föräldrakontroll som skyddar de yngsta datoranvändarna medan de är online och aktiva på Internet.


Den bästa säkerhetsprogramvaran för att skydda din dator balanserar aktuell molnteknik med smart heuristisk beteendeanalys för att kunna upptäcka all skadlig programvara, inklusive det senaste. F-Secure Internet Security har uppnått denna balans och uppnår kontinuerligt en bra ranking i oberoende tester.


F-Secure Internet Security inkluderar moduler för föräldrakontroll, en brandvägg, skanning och applikationskontroll. Dessutom lyckas programvaran begränsa interaktionen med "molnet" när den är ansluten till mobilt bredband. Detta hjälper till att begränsa problem med överförbrukning och oväntat höga fakturor för mobilt bredband och datatrafik.


Dessutom identifierar F-Secure Internet Security också nätfiskeförsök online och via e-postbilagor och varnar dig innan du lämnar ditt lösenord och annan personlig information på en webbplats som har ett misstänkt beteende.Skydd


All respekt och beundran för F-Secure för att ge ett stabilt och proaktivt skydd. F-Secure har en certifierad lista över kvitton och utmärkelser från oberoende laboratorier och testföretag. Under de senaste två åren har de klarat alla sina AV-test utan problem.


Som ett antivirusprogram har F-Secure också egenskapen att ge skydd mot alla typer av infektioner - vare sig det är virus, spionprogram, adware, rootkits, trojanska hästar, botnät, keyloggers, browser kapare och phishing-bedrägerier.säkerhet


F-Secure Internet Security körs diskret i bakgrunden och använder minimala systemresurser. Föräldrakontrollmodulen har möjlighet att skapa fristående profiler för de olika användarna. Du kan enkelt skapa profiler för dina barn beroende på deras ålder och anpassa dem för att blockera eller tillåta vissa typer av webbplatser, baserat på vad du föredrar. Till exempel. Du kommer att kunna välja att blockera de flesta webbplatser för din femåring, men låt onlinechatt för din tonåring och blockera från att vara online sent på kvällen.


Dessutom kan du utföra anpassade skanningar och schemalagda skanningar. F-Secure Internet Security kan köra schemalagda skanningar dagligen, varje vecka eller varje månad när du vill.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 5 Enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Tilverkare: F-Secure

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.