Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 119.0000 SEK 119 In stock! Order now!

F-Secure KEY Premium 1 enhet / 1 år

F-Secure KEY Premium är ett ytterst praktiskt litet program som hjälper dig med att hålla alla dina viktiga lösenord och inloggningsuppgifter på ett och samma ställe.

Det finns många fördelar med att använda sig av en mjukvara som F-Secure KEY Premium, som också är lösning för lösenordshantering.

Den främsta fördelen är att du håller alla dina lösenords- och inloggningsuppgifter i F-Secure KEY Premium och låter programmet komma ihåg alla lösenord åt dig. Du måste själv ange och komma ihåg ett huvudlösenord -därefter kan du använda Autofyll funktionen till att automatiskt logga in på alla online tjänster och liknande som du har sparat lösenord för.


De fördelar som följer med användandet av F-Secure KEY Premium är att du inte längre behöver skriva ner dina lösenord och användarnamn i till exempelvis Excel eller andra dokument (som lätt kan upptäckas och missbrukas) eftersom F-Secure KEY Premium samlar allt åt dig.

Säkerheten är på topp i och med att F-Secure KEY Premium använder en Advanced Encryption Standard (AES-256) algoritm för att kryptera alla angivna lösenord, inloggningsuppgifter och användarnamn. Det enda du behöver komma ihåg är dit huvudlösenord. F-Secure KEY Premium kan installeras under Microsoft Windows, Macintosh, iPhone, iPad och Android enheter. Se nedan för ytterligare detaljerad information.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure KEY Premium
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows, Macintosh
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 100 MB hårddiskutrymme

Macintosh: Mac OS X eller senare

- Intel processor processor
- 1 GB RAM-minne
- 100 MB hårddiskutrymme

Android: Android 4.0 eller senare

iOS: iOS 7.0 eller senare

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
119,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: F-Secure

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12