F-Secure SAFE

Innehåller antivirus, antispam, brandvägg för att skydda mot hackare och skräppost samt falska phishing-mejl. Online identitetsskydd och säker onlinebank.

Regular price: 269.0000 SEK 219 In stock! Order now!

Special Price 219 SEK

Vejl,; Normalpris: 269 SEK

Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur länge du vill skydda dina enheter.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

Special Price 219 SEK

Vejl,; Normalpris: 269 SEK

Inkl Moms

Antal:
Handla

Om du vill säkra alla dina datorer och enheter med ett pålitligt antivirusprogram bör du tittar närmare på F-Secure SAFE som stöder Windows-datorer, Mac-datorer samt Android-surfplattor och mobiltelefoner inklusive OS-mobilenheter som iPad och iPhone samt den lite mindre utbredda Windows Phone.


F-Secure tillhör de säkraste säkerhetsprodukterna på marknaden och får ständigt bra placeringar i olika oberoende tester från t. ex. AV-Comparatives.org och AV-Test.org. Med SAFE skyddar F-Secure datorer med operativsystemen Windows och Macintosh, samt mobila enheter med Android eller iOS. Rent funktionsmässigt innehåller F-Secure alla nödvändiga säkerhetskomponenter som man som datoranvändare kan förvänta sig av ett antivirusprogram, och omfattar följande:


Antivirus
Antimalware
Antiphishing
Antispyware
Antispam
Föräldrakontroll
Antistöld (mobila enheter)
Samtalsfiltrering
SMS-filtrering
Webbläsarskydd
Identitetsskydd
Säker nätbank och onlineshopping


Eftersom inget antivirusprogram kan skydda mot tidigare hot som fanns på datorn före installationen, så avlägsnar F-Secure även malware som redan själv installerat sig och smugit sig in på din oskyddade dator. Själva antivirus-komponenten i F-Secure SAFE visar på mycket goda testresultat hos ett respekterat, oberoende testlaboratorium vid namn AV-Test.org.


Mobile Security-komponenten till Android-enheter tar hand om malware och spyware som är inriktade på din mobiltelefon eller surfplatta. Till Android utvecklar F-Secure SAFE skyddet till att omfatta samtalsfiltrering och SMS-filtrering.Funktioner i F-Secure SAFE


Bland de nyttiga funktionerna innehåller F-Secure SAFE bla. föräldrakontroll så att du kan blockera dina barn från att gå in på skadliga sajter och generellt övervaka deras aktiviteter online. Din e-postklient säkras med en antispam-modul inriktad mot oönskad e-post och alla former av spam. Varje gång du loggar in på din nätbank, PayPal eller liknande tjänster kommer F-Secure ”frysa” alla andra internetanslutna tjänster på din dator för att undvika att dina personliga uppgifter hamnar på villovägar.


Android-delen innefattar en antistöldfunktion som hjälper dig att lokalisera en förlorad mobilenhet. Du kan även låsa eller radera din Android-enhet på avstånd för att skydda dina data och personliga uppgifter från stöld.

Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure SAFE
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS, Windows Phone
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7(SP1), Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 600 MB hårddiskutrymme

Minsta systemkrav: Mac OS X 10.14 (Mojave) eller senare

- Intel processor processor
- 1 GB RAM-minne
- 250 MB hårddiskutrymme

Android: Android 5.0 eller senare
iOS: iOS 11.0 eller senare

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheder

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 6430052570888

Manufacturer number: FCFXBR1N001NC

Tilverkare: F-Secure

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.