Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 309.0000 SEK 309 In stock! Order now!

F-Secure SAFE 2019 - 3 enheter

Om du vill säkra alla dina datorer och enheter med ett pålitligt antivirusprogram bör du tittar närmare på F-Secure SAFE som stöder Windows-datorer, Mac-datorer samt Android-surfplattor och mobiltelefoner inklusive OS-mobilenheter som iPad och iPhone samt den lite mindre utbredda Windows Phone.

F-Secure tillhör de säkraste säkerhetsprodukterna på marknaden och får ständigt bra placeringar i olika oberoende tester från t. ex. AV-Comparatives.org och AV-Test.org. Med SAFE skyddar F-Secure datorer med operativsystemen Windows och Macintosh, samt mobila enheter med Android eller iOS. Rent funktionsmässigt innehåller F-Secure alla nödvändiga säkerhetskomponenter som man som datoranvändare kan förvänta sig av ett antivirusprogram, och omfattar följande:

Antivirus
Antimalware
Antiphishing
Antispyware
Antispam
Föräldrakontroll
Antistöld (mobila enheter)
Samtalsfiltrering
SMS-filtrering
Webbläsarskydd
Identitetsskydd
Säker nätbank och onlineshopping

Eftersom inget antivirusprogram kan skydda mot tidigare hot som fanns på datorn före installationen, så avlägsnar F-Secure även malware som redan själv installerat sig och smugit sig in på din oskyddade dator. Själva antivirus-komponenten i F-Secure SAFE visar på mycket goda testresultat hos ett respekterat, oberoende testlaboratorium vid namn AV-Test.org.

Mobile Security-komponenten till Android-enheter tar hand om malware och spyware som är inriktade på din mobiltelefon eller surfplatta. Till Android utvecklar F-Secure SAFE skyddet till att omfatta samtalsfiltrering och SMS-filtrering.


Funktioner i F-Secure SAFE

Bland de nyttiga funktionerna innehåller F-Secure SAFE bla. föräldrakontroll så att du kan blockera dina barn från att gå in på skadliga sajter och generellt övervaka deras aktiviteter online. Din e-postklient säkras med en antispam-modul inriktad mot oönskad e-post och alla former av spam. Varje gång du loggar in på din nätbank, PayPal eller liknande tjänster kommer F-Secure ”frysa” alla andra internetanslutna tjänster på din dator för att undvika att dina personliga uppgifter hamnar på villovägar.

Android-delen innefattar en antistöldfunktion som hjälper dig att lokalisera en förlorad mobilenhet. Du kan även låsa eller radera din Android-enhet på avstånd för att skydda dina data och personliga uppgifter från stöld.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: F-Secure SAFE
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS, Windows Phone
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Macintosh: Mac OS X 10.10 (Yosemite) eller senare

- Intel processor processor
- 1 GB RAM-minne
- 250 MB hårddiskutrymme

Android: Android 4.0 eller senare
iOS: iOS 6.0 eller senare
Windows Phone 8.0 eller senare

Levereras via e-post
309,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

309,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska, Svenska

Tillverkare: F-Secure

Typ av licens: 3 enheter

Licensperiod: 15

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android