SoftMaker FlexiPDF Professional

Behöver du redigera texten i en PDF? Kanske lägga till eller ersätta bilder i en PDF-fil? Konverterar du skannade sidor till PDF? Då är FlexiPDF Professional det rätta valet.
Regular price: 919.0000 SEK In stock! Order now!
919 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Skapa eller redigera PDF-filer så enkelt som att arbeta i Word


Med FlexiPDF kan du göra det!


Skapa, redigera, kommentera, signera och skydda dina PDF-filer snabbt och enkelt.
I FlexiPDF Professional konverterar inbyggd automatisk teckenigenkänning (OCR) sidor från skannern till redigerbara och sökbara PDF-filer.
FlexiPDF är ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar med PDF-filer.


och mycket mera!
Redigera texten på PDF-filer som om du arbetade i Word.Med FlexiPDF kan du redigera, lägga till, ta bort och formatera text i PDF-filer över sektioner, kolumner och sidor.


Den inbyggda flerspråkiga stavningskontrollen hjälper dig att undvika skrivfel och automatiska bindestreck säkerställer att din text ser bra ut.


Du kan söka och ersätta inte bara text utan också teckensnitt och färger och ge dina dokument ett nytt utseende med ett enda klick. Det är lika enkelt att söka och ersätta i hyperlänkar eller till och med över flera filer.


Ordna sidor fritt
Vill du ta bort en specifik sida från en PDF? Sätt in en tom sida för vidare redigering? Delar du upp en PDF-sida med flera sidor i flera dokument på en sida?


Det finns inget problem. FlexiPDF låter dig ordna om PDF-dokument exakt efter din önskan. Lägg till, omorganisera och ta bort sidor. Skär och rotera sidor, klistra in sidor från andra PDF-filer eller kombinera flera PDF-filer i en enda fil.Kommentera och markera


Vissa PDF-filer går igenom flera händer, och vanligtvis kan du behöva lägga till kommentarer till specifika avsnitt.


FlexiPDF låter dig infoga kommentarer i PDF-filer, markera viktiga detaljer med ritningar och markera textpassager med den färgade markören. Du kan också markera dokument med förinställda och anpassade frimärken, t.ex. "Godkänd" eller "Konfidentiell." Grafik och ritningar


FlexiPDF erbjuder allt du behöver för att förbättra dina PDF-filer med bilder och ritningar.


Med FlexiPDF kan du infoga och redigera grafik och ritningar i PDF-filer, var och var du vill. Det är enkelt att flytta eller beskära bilder och grafik eller lägga till dem på sidor som vattenmärken. Du kan också klona grafiska element från en sida till en annan för att snabbt skapa duplikatelement.


Om du behöver särskilt kompakta PDF-filer för webbpublicering, komprimerar FlexiPDF grafik till lägre upplösning, enligt dina preferenser.


Redigera inbäddade bilder i ett externt bildredigeringsprogram. När du är klar med redigeringen uppdateras de automatiskt på PDF-sidan.


Vill du exportera en del av en PDF-sida som en bild? FlexiPDFs nya snapshot-verktyg är enkelt: välj bara ett område med musen och spara det som en stillbild.
Granska och översätta


Den nya jämförelsen sida vid sida: praktisk med översättningar och annat


FlexiPDF Professional kan exportera innehållet i en PDF till ett format som är lämpligt för översättning med populära översättningsverktyg som SDL Trados Studio, MemSource och MemoQ.


Efter översättning kan texten importeras tillbaka till PDF-filen. FlexiPDF placerar den översatta texten exakt där den ursprungliga texten var tidigare.


Du kan använda den nya jämförelsefunktionen sida vid sida för att jämföra två PDF-filer och rulla dem synkront - bekvämt inte bara för att jämföra översatta PDF-filer, men också för att jämföra olika versioner av samma PDF.


Om du vill ändra ett dokument kan du aktivera spårade ändringar så att alla dina redigeringar och raderingar markeras i färg.
Sätt i interaktiva formulär som kan fyllas ut av andra


Redigera och skapa flexibla PDF-formulär med FlexiPDF Professional.


FlexiPDF låter dig inte bara fylla i interaktiva formulär, utan också de mycket vanligare statiska former som sparats som PDF-filer. Eftersom organisationer ofta bara tillhandahåller sådana statiska formulär sparar FlexiPDF dig tid du annars skulle spendera att skriva ut formulärerna och fylla i dem för hand.


FlexiPDF Professional går ett steg längre genom att låta dig skapa dina interaktiva formulär - inklusive interaktiva kryssrutor, checklistor, inmatningsfält etc.
Skydda dina dokument


Med FlexiPDF kan du säkra dina dokument innan du delar dem.


Tack vare den inbyggda säkra AES-krypteringen kan PDF-filer skyddas mot att öppna, redigera, skriva ut eller kopiera text. Du bestämmer vad mottagaren av en PDF-fil får göra.


Om ett PDF-dokument innehåller konfidentiell text eller grafik låter FlexiPDF Professional dig redigera dem så att sådan känslig information inte kan läsas eller återställas.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 och 2019.
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet för företag / 3 enheter för privatpersoner

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Version: 2022

Tilverkare: SoftMaker

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.