Golden Hour Backlight presets för bilder

Golden Hour Backlight ger dina bilder en verkligt unik varm look
Regular price: 279.0000 SEK 279 In stock! Order now!
279 SEK Inkl Moms

+ Så snart du har slutfört ditt köp får du omedelbart en nedladdningslänk så att du kan komma åt dina filer.

Antal:
ELLER

Golden hour backlight presets ger dina foton det speciella utseendet som du tar när du tar en bild strax innan solen går ner. Det är vad du kallar "The Golden Hour". Gör dina Golden Hour-bilder ännu vackrare och redo för instagram, facebook eller det digitala fotoalbumet. Få olika utseende på dina foton med fokus på Golden Hour-fotografering. Med det förinställda paketet med Golden Hour Backlight kan du ge dina bilder det gyllene ljuset och den drömmande looken.


Detta förinställda paket fungerar riktigt bra för ljusa sommarfoton. Då har du varit på semester, men vill att de bara ska ha lite mer godhet, då är detta paket det rätta valet - med ett enkelt klick!När du beställer vår Golden Hour-bakgrundsbelysning får du följande:


40x Lightroom-förinställningar (8 teman med 5 inställningar i vardera och HUSK att så länge ditt program kan ladda .cube-filer kan dessa också användas)


1x PDF-instruktion på engelska om hur man installerar och använder våra förinställningar i lightroom. Om du installerar dem i andra program rekommenderar vi att du hittar en guide på YouTube.


Fungerar bäst med:


För att få det absolut bästa resultatet, gå efter att du tagit dina bilder i den så kallade Golden hour. När dessa förinställningar går in och ökar de data du har tagit i din bild.


Vi rekommenderar alltid att du tar bilbelysning i RAW om du använder en DSLR-kamera. Men du kan också använda våra förinställningar även om de tas på en smartphone eller liken.


Ta dina Golden Hour-bilder till nästa nivå


Se jämförelsen nedan!

Lightroom

Filerne du modtager er .cube, så alle andre systemer hvor du kan loade .cube filer kan du bruge dette produkt.

Det gælder programmer som:

Affinity Photo
Luminar
Adobe Photoshop CC

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Plattform Lightroom, Luminar, Affinity, Windows - Mac

Tilverkare: Visual kingdom

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.