Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 199.0000 SEK 199 In stock! Order now!

Heimdal Security Pro - 1 PC / 1 år

Mjukvaran Heimdal Security fungerar som ett tillägg till din befintliga säkerhetslösning, vare sig det rör sig om ett antivirusprogram eller en Internet Security-lösning. Heimdal Security är utvecklat av det danska säkerhetsföretaget CSIS som bland annat förser nyhetskanaler och stora nyhetsredaktioner i hela Norden med oberoende rådgivning om IT-hot.

Det som Heimdal Security gör är att hjälpa dig genom att utföra ett stort antal aktiviteter som har med din säkerhet att göra, helt automatiskt.

Det finns två stora fördelar med Heimdal Security, nämligen:

1. Alla säkerhetsuppdateringar sköts per automatik, du kan lägga din dyrbara tid på annat.
2. Säkerhetshål eller brister i ditt systems säkerhet hittas omedelbart, vilket gör att du slipper hamna i en obehaglig situation med till exempel ett redan inträffat malware-angrepp.

Här är en översikt över egenskaperna och funktionerna i Heimdal Security:

- Alla viktiga och nödvändigt applikationer på din dator kommer att uppdateras automatiskt och utan att du märker av det. Det innefattar bland annat Java, Skype, QuickTime, Adobe Reader osv.

- All datatrafik till och från din dator analyseras och om känsliga eller personliga uppgifter är på väg att skickas till en illasinnad server, dator eller nätverk kommer detta att blockeras.

- Din datatrafik blir också kontrollerad för lösenord, pinkod till dina kreditkort och andra känsliga uppgifter, för att undvika att de hamnar hos tredjepart.

- Ser till att din dator inte kommunicerar med andra illasinnade datorer, servrar eller nätverk som potentiellt kan sprida virus och malware.

- Om en hacker försöker forcera skyddet som Heimdal Security ger kommer Heimdal att tvinga din dator stänga ner internetanslutningen för att avbryta angreppet.

- Kontrollerar hemsidorna som du besöker och blockerar tillgång till falska hemsider som till exempel använder phising-metoder för att stjäla personliga data.

- Med en beteendebaserad teknologi skannas din dators minne och internettrafik i jakt på tecken på malware och hot som ännu inte är kartlagda, baserat på hur de uppför sig i systemet.

Som sagt är utvecklarna bakom Heimdal själva världsmästare i hacking! Därför vet de hur din dator ska hållas säker.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Heimdal Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD processor
- 25 MB RAM-minne
- 100 MB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP
Levereras via e-post
199,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Heimdal

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12