Heimdal Threat Prevention Home

Heimdal Security Pro är ett dansk utvecklat säkerhetssystem som levererar ett extra lager till din nuvarande säkerhetslösning med fokus på online-transaktioner etc.

Regular price: 129.0000 SEK In stock! Order now!
129 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja hur lång prenumerationsperiod du vill ha för din produkt och hur många avbetalningar den ska täcka

* Obligatoriska fält

129 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Det Heimdal Security Pro i stort sett hjälper dig med är att programmet automatiskt utför ett stort antal säkerhetsåtgärder åt dig.


Det finns två övergripande fördelar med Heimdal Security Pro, nämligen: 1. Varje säkerhetsuppdatering görs automatiskt, så du är fri att spendera din dyrbara tid på den. 2. Säkerhetshål eller brister i systemets säkerhet upptäcks omedelbart så att du inte befinner dig i en obekväm situation där till exempel en skadlig attack redan har inträffat.


Här är en översikt över funktioner och funktioner i Heimdal Security Pro:


- Alla viktiga och väsentliga applikationer på din dator uppdateras automatiskt och tyst. Den inkluderar bla. Java, Skype, QuickTime, Adobe Reader, etc.


- All datatrafik till och från din dator analyseras och om personlig eller känslig information försöks skickas till en skadlig server, dator eller nätverk blockeras den.


- Din datatrafik analyseras också för lösenord, PIN-koder för dina kreditkort och liknande känslig personlig information så att de inte skickas vidare till tredje part.


- Förhindrar din dator från att kommunicera med andra skadliga datorer, servrar eller nätverk som potentiellt kan sprida virus och infektioner med skadlig kod.


- Om en hacker försöker kompromissa med säkerheten från Heimdal Security Pro, kommer programmet automatiskt att tvinga din dator att gå offline för att avbryta attacken.


- Kontrollera webbplatserna du besöker och blockera åtkomst till falska webbplatser, till exempel att använda phishing-metoder för att stjäla personlig information.


- En beteendebaserad teknik söker efter din dators minne och Internet-trafik efter tecken på skadlig kod och hot som ännu inte har kartlagts, baserat på deras beteende i systemet.


Som sagt är utvecklarna bakom Heimdal till och med världsmästare i hacking! De vet därför hur du kan skydda dina datorer.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: multi-language

Antal enheter: 1 til 4 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Tilverkare: Heimdal

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.