Kaspersky Antivirus

När Kaspersky Antivirus är installerat på din Windows-baserade dator behöver du inte längre oroa dig för virus- och skadliga attacker.
Regular price: 169.0000 SEK 169 In stock! Order now!
169 SEK Inkl Moms

+ Nedan väljer du antalet enheter du vill skydda

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

169 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Kaspersky Antivirus skyddar din dator mot alla typer av virus och skadliga attacker, både online och offline.


Kaspersky Antivirus är en av de mest effektiva antiviruslösningarna som finns på marknaden idag och antivirusprogramvaran ger en utmärkt upptäcktsfrekvens, i kombination med realtidsskydd och snabba definitionuppdateringar, som laddas ner till din dator dagligen till veckobas.


Kaspersky Antivirus innehåller följande moduler:


antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
sårbarhet Scanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknik
Systemövervakning
Spelarläge


 


Detaljerad beskrivning


Gränssnittet är intuitivt och får dig att tro att du använder ett program som bara bygger på grundläggande funktioner, även om kraftverket som är dold under huven är värt vartenda öre. Kaspersky Antivirus kan inte bara upptäcka och ta bort hot på din dator utan kommer också att skydda din e-postklient, snabbmeddelanden (via chattklienter) och internettrafik, oavsett vilken webbläsare du använder.


Kaspersky Antivirus har tre sätt att skanna din dator beroende på dina behov och inkluderar Kasperskys nya ZetaShield-teknik, som skyddar ännu bättre mot okänd skadlig programvara och exploatering - de tre skanningsmetoderna är "Full Scan" för att kontrollera hela datorn. "Sårbarhetsskanning" är för att söka efter systemsårbarheter och installerade program och tjänster som kan bana väg för skadliga attacker och "Kritiska områdesskanning" för att kontrollera komponenterna som laddas med operativsystemet när du startar Microsoft Windows - Det är speciellt rootkits som kan upptäckas med denna skanningsmetod.


Själva skanningen tar dock en stund, särskilt om du har en stor mängd filer och ibland sakta ner datorn när den försöker rensa eller ta bort infekterade filer. Uppdatering av virusdefinitioner å andra sidan kommer att slutföras på nolltid och du kommer inte att störas av denna säkerhetsuppgift alls.


Det finns också ett urval av andra användbara verktyg som kan hjälpa dig att vara på den säkra sidan, inklusive den så kallade "Kaspersky Rescue Disk", som kan skapa en startbar CD, DVD eller USB-flashenhet som enkelt kan upptäcka och ta bort infektioner, ett "Privacy Cleaner" -verktyg och ett "Browser Configuration" -verktyg för att göra Internet Explorer lite säkrare, samt "Microsoft Windows Felsökning" för att kontrollera och optimera Microsoft-relaterade säkerhetsinställningar.


Kaspersky Antivirus har makten att skydda hela din dator, oavsett om du går åt filer, e-postmeddelanden, har internetaktivitet eller använder klienter för snabbmeddelanden, eftersom antivirusprogrammet innehåller dedikerade funktioner för var och en av dessa kategorier. I stort sett är det liten chans att Kaspersky Antivirus inte kommer att fungera bäst - ditt system kommer att skyddas, oavsett om du tar emot och skickar e-post, chattar, laddar ner filer eller bara surfar på Internet.

Grundläggande krav
1150 MB ledigt diskutrymme
Processor med SSE2-stöd
Internetanslutning (för installation och aktivering, deltagande i Kaspersky Secure Network, samt uppdateringar av databas- och applikationsmoduler)
Microsoft Internet Explorer 8.0 eller senare
För att komma åt Min Kaspersky Portal rekommenderar vi att du använder Microsoft Internet Explorer 9.0 eller senare.
Microsoft Windows Installer 3.0 eller senare
Microsoft. Net Framework 4 eller senare

Krav för operativsystem
För Microsoft Windows 7 Starter (Service Pack 0 och uppåt), Microsoft Windows 7 Home Basic (Service Pack 0 och uppåt), Microsoft Windows 7 Home Premium (Service Pack 0 och uppåt), Microsoft Windows 7 Professional (Service Pack 0 och uppåt) , Microsoft Windows 7 Ultimate (Service Pack 0 och högre), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 Pro, Microsoft Windows 8 Enterprise, Microsoft Windows 8.1 (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 8.1 Pro (Windows 8.1 Update), Microsoft Windows 8.1 Enterprise (Windows 8.1-uppdatering), Microsoft Windows 10 Home (versionerna 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004), Microsoft Windows 10 Enterprise (versionerna 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004), Microsoft Windows 10 Pro (versioner 1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803, 1809, 1903, 1909, 2004):

1 GHz-processor eller snabbare
1 GB fritt RAM för 32-bitars operativsystem och 2 GB gratis RAM för 64-bitars operativsystem.
Operativsystemet för att Anti-Virus och IM Anti-Virus-skyddskomponenter ska fungera korrekt.

Webbläsare som stöds
Microsoft Internet Explorer 8.0, 9.0, 10.0, 11.0.
Microsoft Internet Explorer version 8.0 - 11.0 i den nya Windows-gränssnittsstilen stöds inte.
Microsoft Edge (alla versioner)
Mozilla Firefox 52.x - 59.x och senare
Mozilla Firefox ESR 52.x
Google Chrome 48.x - 64.x
Kaspersky Anti-Virus stöder Google Chrome och Mozilla Firefox på 32-bitars och 64-bitars operativsystem.

Krav på tabletter
Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10
1,66 GHz Intel Celeron-processor eller snabbare
1000 MB gratis RAM
Krav för netbooks
Intel Atom 1600 MHz eller snabbare processor
1024 MB gratis RAM
10,1 tum skärm med 1024x600 skärmupplösning
Intel GMA 950 grafikchipset

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelsk

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

EAN: 5060527442368

Manufacturer number: KL1171X5AFS-9NOR

Tilverkare: Kaspersky

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.