Kaspersky Antivirus 2015 - 1 PC

Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 159.0000 SEK 159 In stock! Order now!

Kaspersky Antivirus 2020 - 1 enhet

Kaspersky Antivirus skyddar din dator mot alla former av virus- och malware-angrepp, både online och offline.

Kaspersky Antivirus är för närvarande en av de mest effektiva antiviruslösningarna på marknaden och antivirusprogrammet erbjuder en utmärkt spårningsgrad, kombinerat med realitidsskydd och snabba definitionsuppdateringar, som laddas ner till datorn dagligen eller veckovis.

Kaspersky Antivirus innehåller följande moduler:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsskanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknologi
Systemövervakning
Gamer-läge

Användargränssnittet är intuitivt och inger känslan av att du använder ett program som bara är baserat på grundläggande funktioner, även om kraftkällan som är dold under locket är värd vartenda öre. Kaspersky Antivirus hittar och avlägsnar inte bara hot mot din dator, utan skyddar även din e-postklient, direktmeddelanden (via chattklienter) och internettrafik, liksom den webbläsare du använder.

Det finns även ett urval andra användbara verktyg som kan vara praktiska att ha för att du ska vara på den säkra sidan. Bland dessa finns den så kallade "Kaspersky Rescue Disk", som kan skapa en startskiva på CD, DVD eller USB-disk, som med lätthet kan spåra och avlägsna infektioner, ett "Privacy Cleaner"-verktyg och ett "Browser Configuration"-hjälpprogram som gör Internet Explorer en smula säkrare, samt "Microsoft Windows Troubleshooting" för att kontrollera och optimera Microsoft-relaterade säkerhetsinställningar.

Kaspersky Antivirus har styrkan att övervaka hela din dator, oavsett om du öppnar bifogade filer, e-post, har internet-aktiviteter eller använder klienter för chattmeddelanden, då antivirusprogrammet omfattar dedikerade funktioner för var och en av dessa kategorier. I det stora hela är risken liten att Kaspersky Antivirus inte skulle göra sitt bästa – ditt system skyddas oavsett om du tar emot och skickar e-post, chattar, laddar ner filer eller bara surfar på nätet.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 920 MB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
159,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Kaspersky

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10