Kaspersky Antivirus

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!
209 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Kaspersky Antivirus skyddar din dator mot alla former av virus- och malware-angrepp, både online och offline.

Kaspersky Antivirus är för närvarande en av de mest effektiva antiviruslösningarna på marknaden och antivirusprogrammet erbjuder en utmärkt spårningsgrad, kombinerat med realitidsskydd och snabba definitionsuppdateringar, som laddas ner till datorn dagligen eller veckovis.

Kaspersky Antivirus innehåller följande moduler:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsskanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknologi
Systemövervakning
Gamer-läge

Användargränssnittet är intuitivt och inger känslan av att du använder ett program som bara är baserat på grundläggande funktioner, även om kraftkällan som är dold under locket är värd vartenda öre. Kaspersky Antivirus hittar och avlägsnar inte bara hot mot din dator, utan skyddar även din e-postklient, direktmeddelanden (via chattklienter) och internettrafik, liksom den webbläsare du använder.

Det finns även ett urval andra användbara verktyg som kan vara praktiska att ha för att du ska vara på den säkra sidan. Bland dessa finns den så kallade "Kaspersky Rescue Disk", som kan skapa en startskiva på CD, DVD eller USB-disk, som med lätthet kan spåra och avlägsna infektioner, ett "Privacy Cleaner"-verktyg och ett "Browser Configuration"-hjälpprogram som gör Internet Explorer en smula säkrare, samt "Microsoft Windows Troubleshooting" för att kontrollera och optimera Microsoft-relaterade säkerhetsinställningar.

Kaspersky Antivirus har styrkan att övervaka hela din dator, oavsett om du öppnar bifogade filer, e-post, har internet-aktiviteter eller använder klienter för chattmeddelanden, då antivirusprogrammet omfattar dedikerade funktioner för var och en av dessa kategorier. I det stora hela är risken liten att Kaspersky Antivirus inte skulle göra sitt bästa – ditt system skyddas oavsett om du tar emot och skickar e-post, chattar, laddar ner filer eller bara surfar på nätet.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Antivirus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 920 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

EAN: 5060527442368

Manufacturer number: KL1171X5AFS-9NOR

Version: 2020 - 1 enhet

Tilverkare: kaspersky.html" > Kaspersky

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.