Kaspersky Total Security Multi-Device

Regular price: 249.0000 SEK 249 In stock! Order now!
249 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
Se till att din Windows- eller Macintosh-dator är skyddad mot virusangrepp och malware med Kaspersky Total Security. Utöver antivirus får du bl. a. en brandvägg, säker nätbank (Safe Money), antispam till din inkorg och en sårbarhetsskanner som hittar potentiella säkerhetshål i datorns system.

Kaspersky Total Security finns på svenska och du kan installera den på Windows eller Macintosh. Observera att den här versionen ger dig rätt till aktivering på en dator. Om du vill aktivera den på flera datorer kan du läsa om Kaspersky Total Security till 3 PC via den här länken.

De funktioner som medföljer Kaspersky Total Security kan du se i översikten här:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsskanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknologi
Systemövervakning
Gamer-läge
Brandvägg
Safe Money
Virtuellt tangentbord
Föräldrakontroll
Identitetsskydd
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontroll
Lagring av lösenord
Säkerhetskopieringsplanering
Filförstörare


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Total Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 enhet
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz processor
- 1 GB RAM-minne
- 480 MB hårddiskutrymme

Minsta systemkrav: Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10

- Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 500 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 4033181091006

Manufacturer number: KL1919GCAFS

Version: 2020 - 1 enhet

Tilverkare: kaspersky.html" > Kaspersky

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.