Kaspersky Total Security Multi-Device

Regular price: 349.0000 SEK 349 In stock! Order now!
349 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

349 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla
Kaspersky Total Security är den uppgraderade och avancerade versionen av Kaspersky Internet Security och innehåller ytterligare 6 moduler som t. ex. säkerhetskopiering online och PC Clean-Up.

Kaspersky Total Security innehåller följande funktioner:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsskanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknologi
Systemövervakning
Gamer-läge
Brandvägg
Safe Money
Virtuellt tangentbord
Föräldrakontroll
Identitetsskydd
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontroll
Lagring av lösenord
Säkerhetskopieringsplanering
Filförstörare

Som i Kaspersky Anti-Virus och Kaspersky Internet Security har Kaspersky Total Security en virusskanner i realtid som är den centrala funktionen för säkring av din dator. Alla filer du laddar ner eller överför till din dator kontrolleras grundligt och virus blockeras innan de kan förorsaka skador.

Vid sidan av virus-skannern har Kaspersky Total Security en effektiv 2-vägs brandvägg och ett spamfilter – på det sättet hålls nätverksangrepp, hackare och spam borta från din dator. När du loggar in på din nätbank eller liknande förtroliga hemsidor, gör du det via ett Secure Keyboard som gör att ditt användarnamn och ditt lösenord inte kan stjälas.

De nya modulerna i Kaspersky Total Security, till skillnad från Kaspersky Internet Security och Kaspersky Anti-Virus, är:

- Password Manager
- Planlagda rutiner för säkerhetsuppdateringar
- 2GB online backup
- Kryptering av data
- Säker radering av data
- Optimering av prestandan PC Clean-Up Tools
- Administration av hemmanätverk

Kaspersky Total Security är en praktisk mjukvarulösning som kommer att glädja många privata datoranvändare, och är särskilt intressant för det mindre företaget med all sin funktionalitet vid sidan av säkerheten.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Total Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 3 enheter
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Minimum styresystem: Mac OS X 10.9, 10.10, 10.11 minimum

- 1 GB RAM-minne
- 770 MB hårddiskutrymme

Minimum styresystem: Android version 4.0 minimum

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 3 enheter

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 5060437602654

Version: 2020 - 3 enheter

Tilverkare: kaspersky.html" > Kaspersky

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.