Kaspersky Total Security Multi-Device

Regular price: 419.0000 SEK 419 In stock! Order now!
419 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

419 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Se till så att din dator är skyddad mot virus, malware och hot online med Kaspersky Total Security. Kaspersky finns på svenska.

Kaspersky Total Security är ett antivirusprogram som du kan installera på din dator, både på Windows och Mac. Om du har Android-enheter såsom en surfplatta, dator eller mobiltelefon kan du också skydda dessa enheter med Kaspersky.


Varför bör jag välja Kaspersky?

Vi här på e-gear.dk rekommenderar Kaspersky då det är en antiviruslösning som är på svenska, och vi har ett tätt samarbete med Kaspersky som gör det möjligt för oss att hjälpa dig med support och rådgivning när du behöver det.

Därutöver är Kaspersky Total Security ett prisvinnande antivirusprogram som lever upp till de skarpaste kraven inom IT-säkerhet. Med programmet installerat på din dator kommer du bland annat att uppnå de följande fördelarna:

- komplett skydd mot de nyaste virusangreppen

- en sårbarhetsscanner som analyserar din dator och stänger alla säkerhetshål

- en stark brandvägg som håller hackare borta och ser till så att filer inte blir nedladdade till din dator utan att du är uppmärksammad på det

- antispam-funktion som installeras i ditt mejlprogram och avvisar samt raderar all spam och skräppost

Det finns en lång rad andra funktioner och egenskaper hos Kaspersky Total Security och dessa har vi listat i nästa avsnitt. Om du har frågor om Kaspersky, tveka inte att ringa till vår support, kontakta vår livechatt eller skicka oss ett mejl.


Funktioner i Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security inehåller följande funktioner:

Antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
Sårbarhetsscanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf teknologi
Systemövervakning
Gamer-modus
Brandvägg
Safe Money
Virtuellt Tangentbord
Föräldrakontroll
Identitetsskydd
Anti-banner
Anti-spam
Applikationskontroll
Förvaring av lösenord
Backup planläggning
Fil-förstörare


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Kaspersky Total Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 5 enheter
- Operativsystem: Windows, Mac, Android
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Windows: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz Intel processor
- 512 MB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme

Mac: Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10

- Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 500 MB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 5 enheter

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 5060437607208

Version: 2020 - 5 enheter

Tilverkare: kaspersky.html" > Kaspersky

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.