MAGIX Movie Edit Pro

Är det dags att göra några bättre videor?
Regular price: 739.0000 SEK 739 In stock! Order now!
739 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Med MAGIX Movie Edit Pro har det aldrig gått snabbare. Den prisbelönta programvaran Movie Edit Pro erbjuder många effekter som hjälper dig igenom. guider och har nu en ny supersnabb INFUSION-motor. Men det är naturligtvis inte allt.Hela syftet med Magix Movie Edit Pro är att göra det enkelt för dig att starta dina videor. Allt händer via fyra enkla steg!


1. Importera media
Har du gjort otaliga videor och foton på semester eller för familjefester? Skaffa allt i programmet, oavsett om det kommer från din videokamera, din smartphone eller din DSLR-kamera.


2. Klipp av videor
En av de avgörande faktorerna när du arbetar med video är hastighet. Med Magix Movie Edit Pro kan du snabbt anpassa din video med klippfunktionen.


3. Efterbehandling
Skakar det några av bilderna, eller andra för mörka och andra för ljusa? Movie Edit Pro har alla nödvändiga verktyg som låter dig använda dina bilder ändå och du kan enkelt lägga till titlar, övergångar och videoeffekter som bara gör din film extra perfekt.


4. Ladda upp och dela din nya film
Bör den färdiga filmen delas med familj och vänner? Dela på youtube, facebook eller vimeo och njut av resultatet på fullständig TV med 4K / UHD-kvalitet.


Skär videor. Movie Edit Pro tar hänsyn till din upplevelse med videoklipp. De scener som inte är lika framgångsrika kan tas bort helt automatiskt eller individuellt. Alltid med stöd av den interna guide-funktionen i programmet. Från att överföra dina bilder från kameran till att bränna de färdiga filmerna på DVD eller exponering för YouTube får du stöd från guiden. Klipp- och filmmallarna sparar tidskrävande klippning. Du kan bara skapa hela videon genom att välja en mall, lägga till bilder, välja scener - och så är du faktiskt klar!


Dessutom får du flexibel spårhantering. Det gör allt mycket mer hanterbart. Så du kan enkelt dela upp dina videospår och dela dina spår i färgade grupper.


Det kan alltid bli bättre!
Optimera dina videoklipp med några få klick, ta bort skakningar av dina inspelningar, fixa dålig belysning enkelt. Allt kan korrigeras mer eller mindre med Movie Edit Pro. Du får specialverktyg för att förbättra dina inspelningar. En bra bildstabilisering som gör att skakar videor på grund av stark vind, brist på stativ eller om du spelade in med en actionkamera lätt och exakt stabiliserad via. den nya prof-stabiliseringslösningen. Automatisk justering av svagt ljus eller inte så bra kamerainställningar.


Det är otroligt roligt att arbeta videor när det är enkelt och snabbt. Men förutom ett användarvänligt arbetsflöde, erbjuder Magix Movie Edit pro en mängd unika effekter Intros / outros, övergångar, animerade titlar och animerade resplaner, slow motion, tidsfördröjningar, kamerakörningar, zoomar. Musik, ljudeffekter. Med 1 500 specialeffekter kan du göra olika videor varje gång. Det handlar faktiskt mer om att kunna begränsa sig.


Dessutom får du tillgång till filmmusik och ljudeffekter ger dina videor liv. Utbudet i Movie Edit Pro sträcker sig från klassisk filmmusik till rock. Från fågelskådare till vågbuller. Det är faktiskt bara din fantasi som begränsar hur du vill kombinera dem i din video. Som sagt säger Movie Edit Pro att du aldrig får slut på effekter och att dina videor alltid verkar nya och läckra.


En annan liten sak men som har en stor effekt är de animerade resplanerna. Movie Edit Pro har lagt till många populära resplaneranimationer. Och de har nu fått en ansiktslyftning. Så på det sättet kan du visa att du till exempel. har rest mellan destinationer eller så kan du animera resan från A till B.


Magix Movie Edit Pro är för dig som håller på att göra videor, du kanske har provat det lite tidigare, men vill göra dem lite bättre. Med Magix Movie Edit Pro kan du få ett mer professionellt utseende på dina videor samtidigt som det är enkelt och användarvänligt.

Processor: 2,4 GHz (fyrkärnig processor med 2,8 GHz eller bättre rekommenderas **) RAM: 4 GB eller högre (8 GB rekommenderas **)

Grafikkort: Onboard, min. upplösning 1280 x 1024, 512 MB VRAM och DirectX 11-support (rekommenderas: Intel Graphics HD 520 för MPEG2 / AVC / HEVC)

Hårddiskutrymme: 2 GB för programinstallation

Programspråk: Engelska, tyska, Español, Français, Italiano, Nederlands Internet anslutning: Krävs för att registrera och validera programmet, såväl som för vissa programfunktioner. Program kräver engångsregistrering.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows 8 og Windows 10

Version: 2020

Tilverkare: Magix

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.