Malwarebytes Premium

Öka din nuvarande säkerhetslösning med ökad säkerhet från Malwarebytes Anti-Malware Premium.

Regular price: 329.0000 SEK 329 In stock! Order now!
329 SEK Inkl Moms

+ Nedan kan du välja antalet installationer och hur länge du vill skydda dina enheter.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

329 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Malwarebytes innehåller fyra lager av skadlig krossningsteknologi. Med fördelar som smartare spårning av de senaste hoten, samt specialiserat ransomware-skydd.


Malwarebytes är avsedda att användas med en nuvarande antiviruslösning och bör INTE tolkas som en ersättning för ett standard säkerhetspaket. Om du använder Malwarebytes Anti-Malware, kör det med ett primärt antivirusprogram för att hålla din dator i topp-säkerhetsform. Malwarebytes ger dig ett extra lager av säkerhet och särskilt fokus på ransomware, som du ser blir mer utbredd.


Du kommer att upptäcka att Malwarebytes Anti-Malware är mycket lätt att använda. När du har öppnat Malwarebytes Anti-Malware kan du köra en skanning och programvaran kontrollerar de mest utsatta platserna på din dator efter skadlig programvara. En normal skanning av hela datorn tar bara 10 till 15 minuter. Det är mycket snabbare än konkurrerande program. Malwarebytes Anti-Malware är också mycket exakt i sina skanningar och programvaran hittar inte bara skadlig programvara utan också potentiella säkerhetshål i din dators inställningar etc.


Malwarebytes är ett viktigt säkerhetsprogram för många datoranvändare som har installerat på sin dator. Det är resursfullt, snabbt och bäst av allt att ta bort de senaste infektioner med skadlig kod som har släppts. Som ett program uppdateras Malwarebytes otaliga gånger under dagen för att ge dig fullständigt skydd hela tiden mot hot när de dyker upp.


Skyddsmodulen i realtid blockerar infektioner på din dator när de skapas eller körs. Skyddsmodulen i realtid kommer också att blockera åtkomst till kända distributionskanaler för skadlig programvara för att skydda dig från webbplatser som kan försöka omdirigera dig till skadliga webbplatser vars enda syfte är att missbruka din personligen känsliga information.


Specifikt erbjuder Malwarebytes dessa fyra moduler mot skadlig programvara:


Anti-malware
Anti-Ransomware
Anti-Exploit
Skadligt webbplatsskydd


I synnerhet är modulen "Anti-ransomware" banbrytande eftersom den skyddar dina filer från att låsas och hållas gisslan av cyberbrottslingar - Malwarebytes är ett solid försvar som blockerar ransomware-attacker mot din dator.


En annan ny funktion i Malwarebytes spårar och förhindrar kontakt med falska webbplatser och skadliga länkar. Du är proaktivt skyddad mot nedladdning av skadlig programvara och hackingförsök samt outhärdliga reklambannrar som försöker smitta din dator. Är du angelägen om att flytta runt i ett "dåligt" internetområde? Nu behöver du inte ha det med Malwarebytes installerat.


Malwarebytes Anti-Malware är en snabb och effektiv säkerhetslösning för att ta bort skadlig programvara och fungerar som ett förebyggande skydd mot framtida infektioner på din dator.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 til 3 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows

Version: 4

Tilverkare: Malwarebytes

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.