Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 299.0000 SEK 299 In stock! Order now!

Malwarebytes Anti-Malware Premium - 3 enheter

Malwarebytes innehåller fyra lager av malware-förstörande teknologi. Det har fördelar som smartare spårning av de senaste hoten samt specialiserat ransomware skydd.

Du kommer att upptäcka att Malwarebytes Anti-Malware är väldigt användarvänligt. Så snart du har öppnat Malwarebytes Anti-Malware kan du göra en skanning och mjukvaran undersöker de mest utsatta platserna i din dator. En normal skanning av hela datorn tar bara mellan 10–15 minuter. Det är mycket snabbare än konkurrerande program.

Malwarebytes Anti-Malware är också väldigt noggrann i sina skanningar och mjukvaran hittar inte bara malware, utan också potentiella sårbarheter i din dators inställningar osv. Som program uppdateras Malwarebytes otaliga gånger varje dag, för att ge dig ett konstant komplett skydd mot hot efterhand som de dyker upp.

Modulen till realtidsskyddet blockerar infektioner på din dator i samma takt som de skapas eller öppnas. Realtidsskyddsmodulen blockerar också åtkomst till kända distributionskanaler för att skydda dig mot webbplatser som kan omdirigera dig till skadliga sidor, vars enda syfte är att missbruka känslig personinformation.

Totalt så erbjuder Malwarebytes dessa fyra malware bekämpande moduler:

Anti-malware
Anti-ransomware
Anti-Exploit
Malicious website protection

I synnerhet ”Anti-ransomware” modulen är banbrytande eftersom den skyddar dina filer mot att låsas och hållas gisslan av cyberbrottslingar -Malwarebytes ger ett starkt skydd som blockerar ransomware angrepp på din dator.

En annan ny funktion i Malwarebytes spårar och förhindrar kontakt med falska webbplatser och skadliga länkar. Du skyddas proaktivt från att ladda ner malware och mot försök på hackning, samt irriterande reklambanderoller som försöker att infektera din dator.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Malwarebytes Anti-Malware Premium
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska, Engelska

Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 800 MHz Intel processor
- 512 MB RAM-minne
- 250 MB hårddiskutrymme
- 800 x 600 skärmupplösning

Levereras via e-post
299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Malwarebytes

Typ av licens: 3 PC

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10