McAfee Antivirus Plus

McAfee Antivirus Plus ger optimalt skydd mot virus till din Windows- eller Mac-dator, så att du kan surfa och handla online på ett säkert sätt.

Regular price: 109.0000 SEK 109 In stock! Order now!
109 SEK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer samt hvor længe en periode du ønsker beskyttelse af dine enheder.

VIGTIGT! Såfremt du vælge at bestille til 1 enhed gør vi opmærksom på at det KUN virker
til en Windows. Hvis det er fordi du har en Mac eller begge dele skal
du minimum vælge 3 enheder.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

109 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

McAfees antivirusprogram låter dig njuta av fördelarna med att surfa på Internet och online shopping utan att utsättas för säkerhetsrisker eller virusinfektioner över hela världen.


Följande moduler ingår i McAfee Antivirus Plus:


antivirus
sårbarhet Scanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder


Antivirus - med McAfee AntiVirus Plus uppnår din dator digital säkerhet och ett stabilt säkerhetsskydd mot olika typer av virus- och skadliga attacker. Antivirusprogrammet uppdateras dagligen med de senaste virusuppdateringarna mot trojaner, virus, spionprogram, rootkits och mer.


Vulnerability Scanner - Antivirusprogrammet tillhandahåller en avancerad Vulnerability Scanner som ständigt skannar din dator och installerade säkerhetshålsprogramvara och uppdaterar till de senaste programversionerna så snart tillverkaren släpper en ny uppdatering.


McAfee Active Protection - är en säkerhetsteknik som används i alla säkerhetsprogram i McAfee-serien. När nya hot hotar din dator, till exempel lagrad i en e-postbilaga, kanske McAfee Antivirus inte har de senaste säkerhetsuppdateringarna som kan hantera detta nya hot. Det är här McAfee Active Protection kommer till sin rätt, eftersom tekniken analyserar allt misstänkt beteende i filer och data i millisekunder och kan blockera ett hot innan du infekterar din dator.


McAfee SiteAdvisor - ingår i antivirusprogrammet, du får också McAfee SiteAdvisor, som säger om webbplatsen du kommer att besöka är säker med sina röda, gula och gröna säkerhetsbetyg.


McAfee QuickClean - med den medföljande "McAfee QuickClean" -modulen kan du optimera datorns prestanda och hastighet genom att ta bort onödiga filer och hålla hårddisken i toppform.


McAfee Shredder - om du behöver ta bort konfidentiella filer och data helt och hållet, är "McAfee Shredder" -modulen till hjälp och du kan ta bort utvalda data bortom återställning.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.
* Build 4.10.1 till Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyare.
* Build 4.9.0.2 till Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra) och 10.14 (Mojave).

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 7.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 13 eller nyare.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Manufacturer number: MAB006NR1RDD

Tilverkare: McAfee

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.