Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 169.0000 SEK 169 In stock! Order now!

McAfee Antivirus Plus 2019 - 1 enhet

McAfee Antivirus Plus ger din dator optimalt skydd mot virus och låter dig surfa och shoppa säkert online.

Antivirusprogrammet från McAfee ger dig möjlighet att utnyttja fördelarna med surfing på nätet och onlineshopping utan att du blir utsatt för säkerhetsrisker eller allvärldens virusinfektioner.

Följande moduler ingår i McAfee Antivirus Plus:

Antivirus
Sårbarhetsskanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder


Läs en genomgång av de olika modulerna här nedanför

Antivirus - med McAfee AntiVirus Plus ger du din dator digital säkerhet och ett stabilt säkerhetsskydd mot olika typer av virus och malware-angrepp. Antivirusprogrammet utrustas dagligen med de senaste virusuppdateringarna mot trojanska hästar, virus, spyware, rootkits m.m.

Sårbarhetsskanner - antivirusprogrammet innefattar en avancerad sårbarhetsskanner (Vulnerability Scanner), som hela tiden söker igenom din dator och installerad programvara efter säkerhetshål och uppdaterar till de senaste programversionerna så snart producenten släppt en ny uppdatering.

McAfee Active Protection – är en säkerhetsteknologi som används i alla säkerhetsprogram i McAfee-serien. När nya hot når din dator, t. ex. Genom en bifogad fil i ett mejl, är det inte säkert att McAfee Antivirus har den senaste säkerhetsuppdateringen som kan hantera detta nya hot. Här kommer McAfee Actice Protection till sin rätt, då teknologin analyserar alla misstänkta hot i filer på millisekunder och kan blockera ett hot innan det infekterar din dator.

McAfee SiteAdvisor - med i antivirusprogrammet får du även McAfee SiteAdvisor, som upplyser om huruvida den hemsida du ska besöka är säker eller ej, med sina röda, gula och gröna säkerhetsvärderingar.

McAfee QuickClean - med den medföljande modulen "McAfee QuickClean" kan du optimera prestandan och hastigheten p din dator genom att kasta onödiga filer och hålla din hårddisk i toppform.

McAfee Shredder - har du behov av att fullständigt kasta dina känsliga filer och data så är modulen "McAfee Shredder" behjälplig och du kan kasta utvalda data utan att de går att återskapa.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: McAfee Antivirus Plus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

- Intel processor
- 2 GB RAM-minne
- 500 MB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
169,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

169,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: McAfee

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10