McAfee Mobile Security for Android

McAfee håller din mobil fri från skadlig programvara och hackare och skyddar dig online.

Regular price: 109.0000 SEK In stock! Order now!
109 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

McAfee håller din mobil fri från skadlig programvara och hackare och håller dig säker online.


När du installerar nya appar på din mobiltelefon, surfar på sociala nätverk eller använder din mobil som betalningsmetod utsätts du för bedrägliga webbplatser och skadlig skadlig programvara.


Med McAfee Mobile Security installerat på din Android-mobiltelefon är du säker mot alla dessa faror. Du får också en stöldskyddsfunktion såväl som en funktion för att optimera batteritiden för din mobiltelefon.


McAfees prisbelönta säkerhetsskanning skyddar mot de senaste cyberhoten som kan vara dolda i appar, wi-fi-anslutningen och filerna för att förhindra att virus, skadlig programvara och ransomware infekterar dina Android-enheter. Med McAfee VPN † sekretess och säker internet surfing † kan du använda allmänna wi-fi-nätverk, surfa på internet och använda onlinebankning utan bekymmer. På Android-enheter kan du låsa appar som innehåller känslig information så att bara du kan komma åt dem. Hitta din telefon med en kartplatstjänst, spela ett larm eller få steg-för-steg-instruktioner för att spåra den. Lås din förlorade enhet och ta bort all information om den faller i fel händer.


UTTRYCKT SKYDD AV MOBILT LIV
Skydda dina enheter med en prisbelönt säkerhetsapp.


PRISVINNANDE SÄKERHETSKANAL
Förutom våra avancerade funktioner för snabb skanning och grundskanning, kommer du också att varnas för skadliga appar, farliga webbplatser och farliga Wi-Fi-nätverk.


SKYDDA DIN PERSONLIGA DATA
Håll din personliga information borta från nyfikna ögon.


DU VET ALLTID VAR DIN ENHETER ÄR
Hitta enheten med lätthet om du har tappat den eller om den är stulen eller "lånad".


Gör din enhet kör snabbare och längre per. LADDA
Rengör minne, förläng batteriets livslängd och ta bort skräpfiler.


Gör en anslutning utan kämpning
Anslut till Wi-Fi-nätverk utan bekymmer. Skydda din integritet när du surfar på Internet eller shoppar online. Kör en skanning efter skadliga appar. Hitta din enhet om den går vilse eller blir stulen.


Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 9.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.
* Följande Android-varianter kan ha kompatibilitetsproblem, så prova programmet innan du köper: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)


iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 15 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Android, iOS

Manufacturer number: MMSETD1RAA

Tilverkare: McAfee

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.