Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 299.0000 SEK 299 In stock! Order now!

McAfee Total Protection 2019 - 3 PC / 1 år

McAfee Total Protection är det största och mest funktionsrika antivirusprogrammet i McAfee-serien med säkerhetsprodukter.

McAfee Total Protection innehåller följande moduler och funktioner:

Antivirus
Sårbarhetsskanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Sårbarhetsskanner
Brandvägg
Antispam
Identitetsskydd
Föräldrakontroll
Optimeringsverktyg
Ditt sociala nätverk
Säkring av trådlöst nätverk
Säkra länkar

Antivirus - en virusskanner som genomför en grundlig undersökning av din dator för att hitta eventuella virus- eller malware-infektioner. Genomsökningen är optimerad för att vara störningsfri, ha hög hastighet och batterisparande för bärbara datorer.

Brandvägg – skyddar datorn på både internet, det lokala nätverket och i trådlösa nätverk som du kopplar upp dig mot. Oönskade personer avvisas och misstänkt datatrafik blockeras. Blockerar även riskfyllda URL-adresser med phishing.

Antispam – ser till att hålla datorns inkorg fri från spam- och skräppost.

Identitetsskydd – dina konfidentiella filer med personkänslig data sparas med en krypteringsnyckel som tredje part inte kan knäcka eller ta sig runt.

Föräldrakontroll – hjälper till att säkra dina barns aktiviteter medan de surfar på nätet. Kan skapa rapporter över dina barns internetvanor och blockera eventuella hemsidor.

Ditt sociala nätverk – skyddar dina vänner om en länk du skickar innehåller risker.

Optimeringsverktyg – förbättrar din dators prestanda genom att hitta och täppa till säkerhetshål i Windows. Modulen McAfee QuickClean rensar dessutom upp på datorn och ser till att avlägsna onödiga filer.

Säkring av trådlöst nätverk – håller hackare och andra former av tredje part borta från ditt trådlösa nätverk, oavsett om det är ett lokalt nätverk eller en internetuppkoppling. Risken med oskyddade trådlösa nätverk är att du t. ex. kan bli av med dina lösenord eller personkänslig data – ett sådant scenario kan uppstå om du exempelvis loggar in på det trådlösa nätverket på ett café eller annan offentlig plats (offentliga platser som erbjuder gratis Wi-Fi och internet erbjuder sällan skydd mot missbruk).

Du kan installera McAfee Total Protection på upp till 3 separata datorer i ditt hushåll. Var uppmärksam på att själva installationsprocessen är på engelska men McAfee Total Protection installeras på svenska.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: McAfee Total Protection
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1 GHz Intel processor
- 512 MB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska, Svenska

Tillverkare: McAfee

Typ av licens: 3 PC

Licensperiod: 12