Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 969.0000 SEK 969 In stock! Order now!

Microsoft Office 2013 Home and Business - (Windows)

Behöver du Microsoft Office både till hemarbete och till det mindre kontoret är den här versionen perfekt.

Den här versionen av Microsoft Office 2013 innehåller följande moduler:

Word 2013
Excel 2013
PowerPoint 2013
OneNote 2013
Outlook 2013

Microsoft Office 2013 Hem och företag är kompatibel med både 32-bitars- och 64-bitars-datorer. Språket är svenska.

Kan installeras på: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008, Windows Server 2012 samt Windows 10.

Microsoft Office är förmodligen det mest populära kontorspaketet till Microsoft Windows, då det ger användaren en smidig och användarvänlig upplevelse när man skapar dokument, kalkylark, skickar e-post eller gör presentationer.

Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel och Microsoft OneNote 2013 ingår alla i det här utmärkta paketet som kommer att glädja både nya och gamla användare.

Funktionerna som många känner igen och uppskattar har blivit förbättrade men även helt nya funktioner har hittat vägen till kontorspaketet och som gör din vardag enklare och som främjar produktiviteten.

En av de mest innovativa funktionerna är synkroniseringen med Microsofts egna SkyDrive (lagringsutrymme online där du kan spara dokument och filer) samt SharePoint som innebär att alla dina dokument inte bara säkerhetskopieras utan även smidigt kan delas med andra. Microsoft Word har fått en uppfräschning med en helt ny design liksom läget för enbart läsning, som möjliggör en smidig visning av texten. Det ämne som du visar i dina dokument kan zoomas in på vilket ger dig möjlighet att se diagram (grafiska framställningar) med större detaljrikedom och som hjälper dig att skapa felfritt formaterade dokument.

Microsoft Offices e-postklient, Microsoft Outlook, har också förbättrats väsentligt. Sidelementen ger dig möjlighet att få en snabb överblick över din planering eller mottagarens kontaktuppgifter medan en förbättrad sökfunktion gör att du snabbt och enkelt kan hitta de e-postmeddelanden du behöver läsa eller läsa igenom igen – själva indexeringen av e-post i Outlook är så grundlig att du kan hitta ett specifikt e-postmeddelande på några sekunder, vilket i tidigare versioner kunde ta en ganska bra stund.

Du kan skapa snygga presentationer med en helt ny uppsättning mallar och ämnen i Microsoft PowerPoint för att göra dina dokument mer färgrika och fantasifulla än någonsin tidigare.

Det är återigen möjligt att zooma in på diagram och scheman medans ett navigationsnätverk som bara du kan se gör det möjligt att smidigt byta mellan olika slides i dina presentationer.

Diagrammen utgör naturligtvis också en stor del av Microsoft Excel, men det kunde tidigare vara svårt att hitta den bästa grafen till dina data. Det hör numera till historien tack vare den nya Excel-funktionen som presenterar intelligenta förslag på vilken graf eller vilket diagram som bäst passar till de uppgifter du matat in och vill visa på ett överskådligt sätt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Office 2013 Home & Business
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8.1 Pro, 10 och Windows Server 2008 och Windows Server 2012
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Processor: 1 GHz
- 1 GB RAM-minne
- 3 GB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
969,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1

Licensperiod: Obegränsad livslängd