Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 599.0000 SEK 599 In stock! Order now!

Microsoft Office 2013 Home and Student - (Windows)

Microsoft Office för hem och studier är det populära officepaketet som innehåller alla de populära modulerna Word, Excel, PowerPoint och OneNote som är tidsbesparande för att klara av arbetsuppgifterna i hemmet, i skolan eller i det lilla företaget.

Microsoft Office för hem och studier för Windows innehåller följande Office-program:

Microsoft Word 2013
Microsoft Excel 2013
Microsoft PowerPoint 2013
Microsoft OneNote 2013

-> Innehåller INTE modulen Microsoft Outlook, för att få Outlook köper du Microsoft Office Home and Business


Installationen

Du kan installera Microsoft Office för hem och studier på en dator åt gången. För att genomföra installationen blir du uppmanad att skapa ett Microsoft-konto och koppla licensnyckeln till detta konto. Det kan t. ex. vara din Hotmail- eller Outlook-adress du använder. Det är precis lika bra som om du köper Office på en fysisk DVD eller via Microsoft. Vi säljer det dock till ett lägre pris.


Lagringsutrymme online

Via modulen OneDrive får du 15 GB gratis lagringsutrymme online där du kan spara dokument och annan data som en slags extra hårddisk. Du kan komma åt OneDrive från din stationära dator, bärbara dator eller mobiltelefon. Allt som lagras på OneDrive synkroniseras med de andra enheter du loggar in på OneDrive med.


Vad exakt är OneDrive?

OneDrive är en onlinetjänst som du kan använda för att ladda upp dokument, filer och data till. Den är en så kallad ”cloud-lösning” och innebär att dina data sparas på Microsofts egna, säkra servrar. Det betyder också att du alltid kan komma åt den sparade datan från din dator eller mobiltelefon. Du kan smidigt skicka de uppladdade filerna via e-post till kontakter eller publicera dem på din hemsida, blogg etc.

Du kan installera OneDrive som ett separat tilläggsprogram på ditt skrivbord och smidigt överföra filer och dokument till ditt OneDrive-konto. All data som laddas upp till OneDrive blir automatiskt synkroniserad, så du har alltid tillgång till de senaste versionerna av dina filer från t. ex. din mobiltelefon.


Kan Office 2013-dokument öppnas i tidigare versioner av Office?

Ja, om du t. ex. skapat ett Word 2013-dokument på din dator och vill öppna det aktuella dokumentet på en annan dator via Office 2010, så görs det utan problem. Du kan utan problem öppna Office-dokument i följande tidigare versioner: Office 2007, Office 2010 och naturligtvis också i nya Office 365.


Skillnader mellan Office 2013 och Office 365

I den här versionen av Office 2013 får du tillgång till Office-programmen Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Du kan använda licensnyckeln på en dator under en obegränsad licensperiod. I utgåvan Office 365 får du Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher samt Access. Du kan installera Office 365 på upp till 5 olika enheter men licensperioden är endast på 12 månader åt gången.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Office 2013 Home & Student
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 och Windows Server 2012
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Processor: 1 GHz
- 1 GB RAM-minne
- 3 GB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
599,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10