Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 789.0000 SEK 789 In stock! Order now!

Microsoft Office 365 Home - 30 enheter

Denna version av Microsoft Office 365 kan installeras på både 32-bit och 64-bit Windows-baserade datorer, samt Macintosh-baserade datorer samt iPad från Apple. Det är också möjligt att läsa och redigera Office-dokument med Windows Phone, Apple iPhone och Android mobiltelefoner (installeras som Office Mobile, som en app på dessa 3 enheter).

Office 365 Home innehåller följande Office-program:

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access


Är det skillnad på Office 365 Home Premium och Office 365 Home?

Nej. Microsoft startade med att kalla produkten för "Office 365 Home Premium", men har nu kortat ned namnet till "Office 365 Home". Alla funktioner, moduler och fördelar är de samma. Den version du köper via vår onlinebutik är precis samma som Microsoft själva säljer, där vi däremot säljer den till ett lägre pris.


Antal enheter

Kan installeras på upp till totalt 5 enheter. Du kan fördela de 5 licenserna på olika datorer och enheter. Du kan fritt installera de 5 licenserna på följande datorer/enheter:

Windows-dator, Macintosh-dator, Windows-skrivplatta, eller Apple iPad (du väljer själv hur du vill kombinera dina 5 licenser på de 5 enheter du kan installera dem på). Du har tillgång till dina dokument online via Office Mobile-appar till iPhone, Android-mobiltelefoner och Windows Phone.


1 TB lagringsutrymme online

Via Microsofts onlinetjänst OneDrive får alla användare av Office 365 som utgångspunkt 15 GB lagringsutrymme online gratis. Så snart du har aktiverat ditt abonnemang på Office 365 kan du dela abonnemanget med upp till 4 andra medlemmar i ditt hushåll, varje medlem som inkluderas i Office 365 abonnemanget får 1 TB extra lagringsutrymme via OneDrive.


Alltid uppdaterad

Så länge du har ett aktivt abonnemang på Office 365 blir alla Office-program, som du har installerade på din dator/enhet, alltid uppdaterade till de nyaste versionerna så snart nya uppdateringar finns tillgängliga från Microsoft.


Office 365 på mobilen

Du kan använda Office Mobile, som er en slags mobil-version av Office 365, på din mobiltelefon, den gör det möjligt för dig att läsa och redigera Office-dokument via din mobil. Office Mobile kan användas på en Windows Phone, iPhone och Android-mobiltelefon. Redigerar du dokument via Office Mobile, så kommer den ursprungliga formateringen att bibehållas. Office Mobile är för-installerad på Windows Phone, men du måste själv hämta hem den relevanta appen med din iPhone eller Android-mobiltelefon.


Support

Microsoft ger support och hjälp med de problemställningar du kan ha med Office 365, både via telefon, e-post och online-chatt.


Systemkrav

Du kan installera Office 365 på datorer/enheter som kör Windows 7 eller högre (tidigare versioner som Windows XP och Windows Vista stöder INTE Office 365). För Mac-användare måste du ha Mac OS X 10.6 eller senare installerad. Office 365 för iPad kräver som minimum iOS 7.0 eller senare.


Kan jag installera Office 365 på min Mac?

Modulerna som är tillgänglifa för Mac-användare, och deras versionnummer, kan vara annorlunda än de som är tillgängliga för PC-användare. Har du ett aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnemang samt tillgängliga installationer, kan du installera Office med Word-, Excel-, PowerPoint- och Outlook-programmen på din Mac. OneNote till Mac laddas ned separat frånMac App Store. Programmen Publisher och Access finns inte tillgängliga till Mac


Hur är det med Office 365 på andra operativsystem?

Office 365, i både "Home" og "Personal" versionerna, kan installeras på följande operativsystem och enheter:

Windows-tablet
Windows Phone
iOS
Android

Det är dock viktigt att vara uppmärksam på att det inte är alla modulerna i Office-paketet som är tillgängliga på dessa operativsystem/enheter. Nedan är en översikt, direkt från Microsofts egen hemsida:

Windows-tablet: Office 2016-versioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher och Access. Windows 8 eller senare krävs. Office Mobile-program (Word, Excel, PowerPoint och OneNote) kräver Windows 10.

Windows Phone: Office Mobile-program (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail och Outlook-kalender) kräver Windows 10.

iOS: Office till iPad och iPhone kräver iOS 8.0 eller senare.

Android: Office till Android kan installeras på surfplattor och telefoner som uppfyller följande kriterier: Använder Android KitKat 4.4 eller senare och har en ARM-baserad processor eller en Intel x86-processor.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Office 365 Home Premium
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 30 enheter uppdelade i 6 användare med 5 enheter vardera
- Operativsystem: Microsoft Windows, Macintosh, iOS
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav for Windows:

Microsft Windows 7, 8, 8.1 Pro och 10 samt Windows Server 2008 och Windows Server 2012

- Processor: 1 GHz (32-bit)
- Processor: 2 GHz (64-bit)
- 3 GB hårddiskutrymme
- Skärmupplösning på 1366 x 768

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista


Minsta systemkrav for Macintosh: 3 senaste versioner, iOS 7.0 eller nyare

- Intel-processor
- 1 GB RAM-minne
- 2,5 hårddiskutrymme
- 1280 x 800 skärmupplösning
Levereras via e-post
789,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 30 enheter / 6 Users

Licensperiod: 12