Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 799.0000 SEK 799 In stock! Order now!

Microsoft Office Home & Student for Mac 2016 - (Macintosh)

Kom snabbt igång med alla de populära modulerna i Officepaketet för Macintosh med den här "Home & Student" versionen som riktar sig till användare för privatbruk, till exempelvis för studenten eller till den lilla familjen som vill ha grundläggande funktioner.

Mer konkret så innehåller Microsoft Office 2016 Home & Student följande moduler under en obegränsad livslängd:

Word 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
OneNote 2016
OneDrive

Du kan installera detta Officepaket på en Mac-dator, minimumkravet är Mac OS X 10.10 (Yosemite) som operativsystem. Office 2016 för Mac ä speciellt utvecklat för att utnyttja de nyaste funktionerna i Macintosh-universum som bland annat Retina skärmen/upplösningen och alla de nyaste apparna med mera.

Modulerna i Officepaketet för Macintosh innehåller Microsoft Word för textbehandling med stavningskontroll för nästan alla internationella språk. Microsoft Excel är det populära kalkylblad som används över hela världen för budgetar, ekonomiska kalkyler/modeller samt till matematikuppgifter och pivottabeller. Med Microsoft PowerPoint får du en professionell plattform för att skapa och visa dina presentationer.

Har du behov för en "online hårddisk", så erbjuder Microsoft OneDrive dig upp till 1 TB (tusen gigabyte) utrymme i en Cloud-baserad lösning (á la Dropbox) som du kontinuerligt kan uppdatera och synkronisera dina filer till.

Microsoft OneNote är din egen digitala anteckningsbok som du kan använda som en ”att göra-lista” eller till att planera projekt osv.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Office 2016 Home & Student
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 Mac
- Operativsystem: Mac OS X minimum 10.10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Mac OS X minimum 10.10

- Intel Processor
- 4 GB RAM-minne
- 6 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
799,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 Mac

Licensperiod: Obegränsad livslängd