Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 979.0000 SEK 979 In stock! Order now!

Microsoft Project Standard 2013

Med Microsoft Project kan du mycket enklare planera och hålla koll på dina projekt. Oavsett storlek och omfattning av dina projekt och arbetsuppgifter kan Microsoft Project minska administrationsbördan och hjälpa dig att fokusera på de viktiga områdena.

En av de stora fördelarna med Microsoft Project är att du kan få en tydlig överblick över dina projekts framsteg, eller problemområden, och den nuvarande allokeringen av resurser till projekten. Genom att ha koll på den här viktiga informationen kan du snabbt identifiera de kritiska uppgifterna och områdena i projektet som det behöver fokuseras på. Dessutom hjälper Microsoft Project dig med att visualisera projekt via presentationer till t. ex. ditt projektteam, ledare och andra intressenter.

Har du behov av att exportera data till andra moduler i Office-paketet, blir det enkelt och kan göras till Word, Excel och PowerPoint.


Gör projektstyrningen överskådlig

Microsoft Project ger flexibilitet och många valmöjligheter genom att leverera skräddarsydda lösningar för organisering av arbete för både enskilda personer, team och större företag. Kärnfunktionen i Microsoft Project är hjälp till styrning, inledning, resursallokering, planering och leverans av alla typer av projekt inom de budgetramar och den tid som är fastställd för det specifika projektet.

Microsoft Project har i många åt utgjort standarden för projektstyrning, både med hänsyn till effektivitetsspårning av de avsatta resurserna samt löpande förbättringar för att undvika att projektet löper åt fel håll.

Beroendelänken fungerar utmärkt och hjälper till att visualisera planeringen av resurser och arbetsuppgifterna. Och Microsoft Projekt är särskilt bra för spårning på hög nivå, samtidigt som programmet även specificerar resurser för speciella uppgifter – särskilt om du använder en ”waterfall”-modell.

Microsoft Project gör vad det kan bäst – nämligen att styra projekt. Programmet har i och med 2013-utgåvan förbättras med ytterligare integration med SharePoint (underförstått att du har möjlighet till integration eller användning av Project Server/Online) och ger en bättre integration med OneDrive (tilläggsprogram kan användas för andra molnbaserade tjänster).


Smidigare planering med Project på åskådarplats

En annan aspekt som är utmärkt är upprättande av resursplanen och att den kan beräkna och planera budgetar på ett bättre sätt. Det kräver några manuella uppdateringar eftersom allt görs i överenskommelse med projektledaren som fyller i informationen manuellt men funktionaliteten ger projektledaren möjlighet att styra de mänskliga resurserna efterhand som projektet framskrider.

Gantt-diagramfunktionaliteten fungerar utmärkt och funktionerna är intuitiva och kräver ingen doktorsgrad för att förstå eller använda. Därtill är nyckelfunktionerna och presentationen konsekvent med de andra applikationerna i Microsoft Office-serien.

Det finns inget annat mjukvaruverktyg på marknaden just nu som är så omfattande som Microsoft Project när det gäller projektstyrning. Helt centralt i programmet är egenskapen att det utgår från hur projektstyraren/projektledaren tänker – och har byggt in hanteringen av nödvändiga Work Breakdown Structures (WBS), uppgiftsrelaterade problem, resursutjämning och en mängd standardrapporteringsfunktioner som understöder förbättring av projektets kvalitet, samt fokus på reducering av omkostnader och resursspill.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Project Standard 2013
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD / Retail)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows 7, 8, 8.1 Pro, 10 och Windows Server 2003, 2008 och 2012
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

- 1 GHz Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 3 GB hårddiskutrymme

Operativsystem som inte stöds: Windows XP och Vista
Levereras via e-post
979,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10