Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 559.0000 SEK 559 In stock! Order now!

Microsoft Windows 10 Home Produktnyckel

Själva användargränssnittet i Windows 10 är mycket inspirerat av den tidigare utgåvan, nämligen Windows 8 – dock med en mängd förbättringar när det gäller användarvänlighet och säkerhet. De datoranvändare som är bekanta med Windows 8 kommer känna igen några av elementen i användargränssnittet i Windows 10 och det gör det smidigt att fortsätta med det dagliga arbetet i det nya operativsystemet.

En av de stora bristerna i operativsystemet Windows 8 var att ”Startknappen” (som var populär i Windows 7) inte fanns kvar – Microsoft ansåg den inte vara nödvändig i Windows 8, men majoriteten av alla datoranvändare höll inte med eftersom de var vana vid att kunna starta sin navigation i operativsystemet via ”Startknappen”. En stor del av fiaskot med Windows 8 kan tillskrivas denna avsaknad.

Lyckligtvis blev Microsoft sedan klokare och alla versioner av Windows 10 har nu ”Startknappen”. Den är funktionell och kan användas som ingångsvinkel till de program eller tjänster som du vill komma åt i Windows 10.

Ur säkerhetssynvinkel har Microsoft med Windows 10 Home implementerat en mängd förbättringar som bl. a. omfattar en förbättrad brandvägg för att hålla obehöriga borta från din dator, samt möjligheten att kryptera känsliga filer för att undgå att datan komprometteras..

En speciell funktion i Windows 10 Home är Cortana, som bäst kan beskrivas som en virtuell, personlig assistent. Du kan kommunicera med Cortana och få hjälp med att hitta saker på din dator, hantera kalendern, söka efter filer eller ställa frågor och mycket mer.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Windows 10 Home
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 PC
- Version: OEM
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska (Kontakta oss gärna om du vill ha ett annat språk)

Systemkrav:

- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-minne
- 16 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
559,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd