Microsoft Windows 10 Professional till Mac

Windows 10 finns i "Professional" -versionen för installation på din Mac via den inbyggda "Boot Camp" -funktionen. Instruktioner ingår.
Regular price: 569.0000 SEK 569 In stock! Order now!
569 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
Windows 10 "Professional" versionen av Windows kan installeras på din Mac via den inbyggda ”Boot Camp” funktionen. Instruktioner ingår.

Du kan tekniskt sett köra två operativsystem parallellt på en Mac-dator - nämligen Mac OS och Microsoft Windows. Det enda som krävs är att din Mac har stöd för ”Boot Camp Assistant”. Läs nedan om din Mac är kompatibel.


Krav på din Mac

Följande Mac-modeller har stöd för Boot Camp och installation av 64-bitars Windows 10 Professional:

MacBook Pro (2012 eller senare)
MacBook Air (2012 eller senare)
MacBook (2015 eller senare)
iMac Pro (2017)
iMac (2012 eller senare)
Mac mini (2012 eller senare)
Mac mini Server (ultimo 2012)
Mac Pro (ultimo 2013)


Rekommenderad installation

För att genomföra en korrekt installation av Windows 10 på din Mac bör du följa denna guide som vi skrivit – läs den via länken. Vi har skickat med nerladdningslänkar till installationsfilerna i leveransmailet och vi ber dig använda dessa.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 PC

EAN: 0885370920901

Manufacturer number: FQC-08927

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.