Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 459.0000 SEK 459 In stock! Order now!

Microsoft Windows 7 Home Premium

Originalversionen av Windows 7 Home Premium levererad via e-post och med utförlig installationsanvisning.

Windows 7 Home Premium är den version som vanliga datoranvändare – i motsats till företagsanvändare – sannolikt har mest glädje av. Som operativsystem innehåller Windows 7 Home Premium många systemverktyg och funktioner som i huvudsak vänder sig till hemma-användare och till dem som använder sin dator till underhållning och enklare hemarbeten.

Ett av dessa systemverktyg är det nyligen uppgraderade Windows Media Center. Programmet kan användas som ett underhållssystem i helskärmsläge och kan styras med en fjärrkontroll soffans behagliga miljö. Stöd har lagts till för filtyperna DivX, XviD och H.264 för att hålla alltsammans up-to-date.

Utöver detta är den i många delar förbättrade Windows Media Player ett underhållningsverktyg som kommer att falla många hemma-användare i smaken. Nya streaming-funktioner ger dig möjligheten att dela film och musik inte bara över hemma-nätverket utan över internet också. ”Stream to” (stream till)-funktionen gör det till en barnlek att skicka musik till DLNA-certifierade uppspelningsenheter. Med ett intuitivt användargränssnitt är det ett utmärkt sätt att sköta en stor musik- och/eller videosamling.

I Windows 7 Home Premium är Windows Aero-gränssnittet installerat fullt ut och detta inte bara för att det ser fint ut, men för att göra användningen av din dator mer intuitiv och snabbare i ett arbetssammanhang.

Biometriskt stöd är inkluderat i Windows 7 Home Premium, så om din laptop eller bärbara dator har en fingeravtryckssensor kan systemet använda denna vid inloggningar och andra säkerhetssituationer.

Mer kraftfulla funktioner saknas dock: Der finns ingen BitLocker-kryptering, inget fjärrskrivbord och inget Windows XP-läge.

Windows 7 Home Premiums Backup och Restore Center (säkerhetskopierings- och återställningscenter) är begränsat till en lokal hårddisk eller DVD säkerhetskopiering – större mångsidighet finns i Windows 7 Professional- och Windows 7 Ultimateversionerna. Följaktligen bör duktiga datoranvändare och hackare överväga att betala lite extra, men om man inte har direkt användning för en eller flera av dessa funktioner kommer de flesta hemma-användare alltid att vara mest betjänta av den uppdaterade Windows 7 Home Premium.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Windows 7 Home Premium med Service Pack 1
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Version: OEM
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska (Kontakta oss gärna om du vill ha ett annat språk)

Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-minne
- 20 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
459,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC