Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 489.0000 SEK 489 In stock! Order now!

Microsoft Windows 7 Professional

Som namnet antyder är Professional-versionen av Windows 7 först och främst riktad till företag, men har även en del funktioner som är intressanta för den vanlige datoranvändaren tack vare en rad nya funktioner som helt kan utnyttjas av dem som söker efter mer funktionalitet än den som finns i Windows 7 Home Premium.

Den fullständiga versionen av Backup och Restore Center sätter dig i stånd till att säkerhetskopiera både personliga filer och systemfiler, samt att planlägga säkerhetskopieringarna (Windows 7 Home Premium ger bara möjlighet till manuell säkerhetskopiering av personliga filer). Dessutom erbjuds även funktionen Encrypting File System (kryptering av filsystemet), som lägger till ytterligare ett lager av skydd för känsliga filer, med komplexa algoritmer, som är nästintill omöjliga att hacka och få tillgång till för obehöriga.

Den mest intressanta funktionen är dock kanske Windows XP Mode. Detta är en smart, virtuell maskin som hjälper till med at köra en kopia av Windows XP vid sidan av Windows 7 Professional på din dator. Du kan göra detta om du vill, men den klarar att dela startmenyn i Windows 7 och även dela filtyper. Du skall bara vara klar över att om du kör Windows 7 Professional, måste du ladda hem Microsoft Virtual PC (gratis nedladdning) separat för att använda Windows XP Mode.

Var också uppmärksam på att den stora fördel Windows XP Mode har framför program som Virtual Box och VMware är att den innefattar en licens för Windows XP.

Gemensamma användare kan också glädja sig åt andra funktioner inklusive Presentation Mode, som kan återställa bakgrundsbilden i din dator till en standardbild, precisera en förinställd ljudnivå och förhindra att din pausskärmbild dyker upp – det är en enkel uppgift att konfigurera datorn för användning på kontoret.

Till skillnad från Windows 7 Home Premium kan Windows 7 Professional också samla ihop en domän (en nyttig funktion om din dator styrs centralt av en IT-avdelning som använder en domän).


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Microsoft Windows 7 Professional med Service Pack 1
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD - Dette er inte en boxversion)
- Licensomfattning: 1 PC
- Version: OEM
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska (Kontakta oss gärna om du vill ha ett annat språk)


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1 GHz processor
- 2 GB RAM-minne
- 20 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
489,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd