Music Maker Plus

Gör beats extremt enkelt och extremt snabbt!
Regular price: 695.0000 SEK 695 In stock! Order now!
695 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Med Music Maker Plus får du många verktyg och alternativ för att göra många olika slag. Oavsett om du vill göra house, trap, EDM, 80-talets musik eller reggae - Music Maker Plus har allt du behöver för att komma igång enkelt och snabbt. En Soundpool Collection består av flera soundpools, en soundpool med hundratals beats och samplar. Det finns beats för alla typer av instrument - och till och med kompletta melodier, kvinnliga och manliga sångpassager eller raplinjer. Du kan kombinera dem precis som du vill med dra & släpp - också över olika genrer. Och det bästa är: allt passar ihop. Dina beats har 7 olika toner och anpassas automatiskt till provet som redan finns i spåret. Komponera låtar utan någon förståelse för noter eller musik och harmoni.Att kombinera ljud och beats har aldrig varit enklare med Music Maker Plus!


Mus, tangentbord eller MIDI-tangentbord - inget annat behövs för att kunna spela in dina egna spår. Detta ger dig full kontroll över strängarna, bas, gitarr, synthesizer och mer. Ge alla dina låtar en personlig touch. Med Music Maker Edition kan du välja allt från små instrument som t.ex. bongo trummor, congas, shakers och klappar & snaps som ger dina rytmer ännu mer temperament.Dessutom får du följande:


Strängar ensemble
Gör allt med ett enda slag: Det virtuella instrumentet innehåller ett helt arsenal av kraftfulla strängar. Dessa varierar i förinställningar från historiska, klassiska ljud till ovanliga, elektroniska ljud.


Trummaskin
Den klassiska stilen och ljudet från de legendariska trummaskinerna och samplarna. Beatmakaren ger många möjligheter att experimentera. Kicks, snares, toms, hi-hatts och cymbaler kan blandas direkt via Music Maker Plus.


Basmaskine
Fasta baslinjer och pumpbasar - massor av filter och förinställningar. Använd de olika effektinställningarna för att designa nya basljud själv och spara dem direkt i programvaran.


Power Guitar
Dessa kraftfulla gitarrljud berikar helt enkelt alla rock- eller popprojekt! Inkluderar många förinställningar och elektriska gitarrljud från tungmetall till reggae - med olika speltekniker som gör det extremt användbart.


Kör
Klassiska körarrangemang, mörka manliga röster och kristallklara kvinnliga kör möter blandade sångergrupper. Den virtuella kören är väl lämpad som en diskret bakgrund, men också som en stödjande melodi i klassiska orkesterproduktioner.


Orkester
Mässing och träblås, slagverk och strängar och många fler ljud - med Orchestral Ensemble komponerar du imponerande orkestermusik. Perfekt även för film- och popmusik, hiphopbeats eller danslåtar.


Gratis ljudeffekter
Skapa ditt eget ljud med många gratiseffekter som kör, eko, wahwah eller flanger - vilket ger ett ovanligt ljud.


Gratis gitarrförstärkare
Det blir galen. Den fria bas- och gitarrförstärkaren Vandal SE förstärker och snedvrider dina ljud - utan att försämra ljudkvaliteten.


Auto Mastering
Vill du snabbt uppgradera din mix! Då kan du optimera musikljudet med praktiska Mastering-förinställningar för olika genrer.


Mastering Suite
Bättre vibrationer och ett professionellt slip för din låt - med Mastering Suite. För detta har du tillgängliga verktyg som parametrisk EQ, begränsare eller StereoFX-modul.


Music Maker har allt du behöver för din musik: Du sätter ihop den själv. Välj dina favoriter bland hundra ljudpooler. Välj dina egna funktioner och effekter. Gör din egen med Music Maker Plus - och skriv sedan din egen musik.


Windows 10, Windows 8 eller nyere

Processor: 1 GHz (anbefalet: firekernet processor med 2 GHz eller bedre)
Arbejdshukommelse: 1 GB (anbefalet: 8 GB):
Grafikkort: onboard, opløsning min. 1024 x 768
Lydkort: onboard Harddisklager: 400 MB til programinstallation, 5 GB til de indeholdte instrumenter og sløjfer.
Sprog: Engelsk, Multi

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows 7, Windows 8 og Windows 10

Tilverkare: Magix

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.