Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 1489.0000 SEK 1489 In stock! Order now!

Nitro Pro Desktop Edition - 1 PC

Nitro Pro är ett bra och billigt alternativ till Adobe Acrobat, primärt är utvecklat till företagsbruk – även om privata datoranvändare också kan dra nytta av programmet funktioner och värdesätter det låga priset.

Skapa, redigera och konvertera PDF-dokument utan problem med hjälp av det här intuitiva programmet, som även ger dig möjligheten att extrahera texter från PDF-dokument tack vare dess prisvinnande OCR-funktion ("Optical Character Recognition").

Nitro Pro är en av de mest avancerade lösningarna för hantering och redigering av PDF-dokument, och innehåller alla de nödvändiga verktygen som du behöver. Även om Nitro har namnet ”Professional” är applikationen utvecklad för att vända sig till både nybörjare och avancerade användare, så du kommer inte uppleva Nitro som vidare svårt att arbeta med.


Användarvänligt och överskådligt användargränssnitt

Användargränssnittet är väldigt behagligt och påminner en del om gränssnittet i Microsoft Office-serien, då den använder samma menystruktur och navigering i programmets funktioner, vilket på många sätt gör dem lätta att känna igen om du redan har erfarenhet av Microsoft Office. För att garantera att du som användare ska kunna utnyttja Nitros alla avancerade funktioner, har utvecklarna tagit fram en dialogruta som dyker upp varje gång du använder gränssnittet och som ger dig valmöjligheter till att hitta ytterligare information om olika funktioner – med ett enkelt klick.


Avancerade funktioner

Med Nitro Pro kan du skapa nya PDF-dokument från olika textfiler, lägga till egna kommentarer eller element till det färdiga resultatet. Det går även att exportera text eller hela dokument, inklusive bilder till andra dokumentformat, bifogade bilder, länkar och andra element i PDF-dokumentet, samt säkra filer genom signaturer och designa formulär.

Du kan dessutom designa, skicka, se och spara dina dokument i Nitro Cloud direkt via programmet – du kan länka ihop PDF-dokument för att identifiera olika bilder, text och kommentarer, se infogad text genom att använda funktionen för stavningskontroll, avlägsna textelement, kommentarer och formulär genom att använda batch-bearbetning.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Nitro Pro Desktop Edition
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: Obegränsad livslängd
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1 GHz Intel processor
- 512 MB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme
- 1024 x 768 skärmupplösning
Levereras via e-post
1 489,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Nitro

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: Obegränsad livslängd