Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!

Norman Security Suite 11 - 3 PC / 1 år

Med Norman Security Suite får du ett säkerhetsprogram som skyddar mot virus, malware och rootkits - den inbyggda brandväggen blockerar farlig datatrafik och antispam-modulen förhindrar spam e-post i din inkorg.

Följande moduler finns bl.a. med i Norman Security Suite:

- Antivirus
- Anti-spionprogram
- Föräldrakontroll
- Brandvägg

Skyddet av din dator mot virus- och online malwarehot är mer än en valmöjlighet, det är en nödvändighet om du planerar att ha en fungerande dator i mer än några få veckor.

Du bör trots allt alltid välja den säkerhetsprodukt du tycker bäst om och om du alltid letar efter alternativ kan du prova Norman Security Suite.

Tack vare Norman Security Suite kommer du att vara i stånd till att skanna din dator regelbundet och försäkra dig om att inga virus, rootkit, eller trojaner infekterar din dator och befintliga infektioner avlägsnas omedelbart.

Du kan starta olika sorters scanning, nämligen snabb, fullständig eller användardefinierad:

Det sista läget ger dig möjligheten att välja vilka områden i datorn du vill undersöka och scanna. De första beror på den tid du har till förfogande, med vilket menas att den första kommer att använda mindre tid till att genomföra en virusscanning, men den kommer bara att utföra en scanning av de mest allmänna områdena, där malware oftast lagras. I motsats till detta är en fullständig scanning mer omfattande i sin analys, men tar normalt mer tid för att kartlägga alla områden i datorn.

Då det är en ”Security Suite” (ett säkerhetspaket), så visar Norman upp mer än bara ett virusskydd, eftersom programmet också integrerar en brandvägg i Windows, som kan användas till att begränsa eller filtrera kopplingar till internet och lokala närverk.

Norman har också föräldrakontroll, som kan hjälpa vuxna skydda sina barn när de surfar på internet. Norman Security Suite innehåller även en antispam-modul som säkrar din mail-klient mot olika former av spam och skräppost. En anti-rootkit-modul ombesörjer att din dator blir grundligt kontrollerad avseende dessa infektioner på löpande basis så att de inte gömmer sig i uppstartsfasen av Microsoft Windows.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norman Secruity Suite
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 1,6 GHz Intel processor
- 2 GB RAM-minne
- 2 GB hårddiskutrymme
- 1024 x 768 skärmupplösning
Levereras via e-post
209,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norman

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12