Norton AntiVirus Plus

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!
209 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
Skydda din dator mot virus och undvik online hot med Norton Antivirus.

Det här antivirusprogrammet är utvecklat för att bekämpa alla typer av malware, skydda viktiga dokument och håller även dina personuppgifter säkra.

I bakgrunden försäkrar automatiska uppdateringar att din utgåva av Norton Antivirus Basic hålls uppdaterat och redo att bekämpa hot 24/7.

Norton Antivirus innehåller:
Anti-virus
Anti-phishing
Anti-spam
Webbläsare-skydd


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton AntiVirus Basic
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 PC

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8 og Windows 10

EAN: 5397039346038

Manufacturer number: 21370582

Version: 2020

Tilverkare: norton.html" > Norton

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.