Norton Security Starter

Regular price: 219.0000 SEK 219 In stock! Order now!
219 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Norton Security är en antiviruslösning som du kan installera under Windows, Macintosh, Android och iOS (endast stöldskydd).


Antivirusskydd på topp

När Norton Security genomför en virusskanning analyseras din dator utifrån och in - det genomförs även en  en beteendeanalys av okänd kod, som Norton kallar SONAR, en förkortning av Symantec Online Network Response (Symantec producerar Norton-produkterna). Du kan aktivera funktionen ”Community Watch” som löpande samlar in uppgifter om nya hot och skickar dagligen, ofta på timbasis, uppdateringar till alla Norton-abonnenter. Du kan välja att vara med i Community Watch via installationen av Norton Security.


Avancerat försvar mot malware

Norton Security möjliggör ett försvar mot malware som kanske inte finns i äldre versioner av Microsoft Windows, såsom Structural Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) och address space layout randomization (ASLR) och förhindrar även aktivering av Java Security Manager. Det kan låta krångligt för de flesta datoranvändare och är inte heller aspekter man ska bekymra sig över i vardagsanvändningen av datorn - det är bara en extra trygghet som du får med Norton Security installerat.


Skydd av e-post och webbläsare

Norton Security markerar misstänkta e-postmeddelanden som kan innehålla farliga länkar (phishings-försök och hänvisningar till skadliga webbplatser) och om det är stor sannolikhet för spam så placeras dessa i ”Spam”-mappen i din e-postklient. Nortons antispam-modul filtrerar inkommande e-post och lägger till ”(NortonAntispam)” i ämnesraden på dessa meddelanden. Om du använder Microsoft Outlook omdirigerar programmet automatiskt dessa meddelanden till ”Spam/Junk”-mappen. De som använder en annan e-postklient behöver skapa en meddelanderegel för att skicka e-post med spam till rätt mapp.

Utöver det har Norton en funktion för webbläsarskydd, som hjälper dig att skydda webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox mot elak kod som t. ex. försöker ta över kontrollen över din webbläsare och ladda ner skadliga program eller malware utan din vetskap. Norton Security saknar emellertid Bitdefender-produkternas förmåga till proaktivt skydd av data mot ett angrepp från krypterade lösensummeutkrävare (också kallat ransomware), eller Trend Micro-produkternas möjlighet att säkerhetskopiera filer som blivit hotade av ransomware.


Prestandaoptimering på ett enkelt sätt

Norton Security har en hel avdelning med olika hjälpprogram, såsom ett program för diskfragmentering, en funktion för rensning av tillfälliga filer i Windows, och en ”Startup Manager”, som föreslår att ”fördröja” vissa program för att uppstarten av datorn ska gå snabbare. Där finns en grafikdel som visar processorstatistik, samt information om datorns diskar och nätverk. Avdelningen visar också en översikt av filnedladdningar, installationer, optimeringar och viktiga händelser på din dator.


Om ditt abonnemang

Vi vill uppmärksamma dig på att vid förnyelse av produkten förfaller resterande tid på ditt nuvarande abonnemang. Därför ska du vänta med att aktivera den nya licensen tills utgångsdatum. Fungerar inte med Windows Phone. Det är endast Stöldskyddet du får på dina iOS-enheter. Vi uppmanar att INTE köpa produkten om den enbart ska användas på iOS.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Mac: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Android: Android 2.3 eller senare

iOS: iOS 7.0 eller senare

Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Chrome

Webbläsare som inte stöds: IE Edge

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

EAN: 5397039340876

Manufacturer number: 21359376

Version: 1 enhet

Tilverkare: norton.html" > Norton

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.