Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 329.0000 SEK 329 In stock! Order now!

Norton Security Deluxe 2020 - 5 enheter

Norton Security är en antiviruslösning som du kan installera under Windows, Macintosh, Android och iOS (endast stöldskydd).


Antivirusskydd på topp

När Norton Security genomför en virusskanning analyseras din dator utifrån och in - det genomförs även en  en beteendeanalys av okänd kod, som Norton kallar SONAR, en förkortning av Symantec Online Network Response (Symantec producerar Norton-produkterna). Du kan aktivera funktionen ”Community Watch” som löpande samlar in uppgifter om nya hot och skickar dagligen, ofta på timbasis, uppdateringar till alla Norton-abonnenter. Du kan välja att vara med i Community Watch via installationen av Norton Security.


Avancerat försvar mot malware

Norton Security möjliggör ett försvar mot malware som kanske inte finns i äldre versioner av Microsoft Windows, såsom Structural Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) och address space layout randomization (ASLR) och förhindrar även aktivering av Java Security Manager. Det kan låta krångligt för de flesta datoranvändare och är inte heller aspekter man ska bekymra sig över i vardagsanvändningen av datorn - det är bara en extra trygghet som du får med Norton Security installerat.


Skydd av e-post och webbläsare

Norton Security markerar misstänkta e-postmeddelanden som kan innehålla farliga länkar (phishings-försök och hänvisningar till skadliga webbplatser) och om det är stor sannolikhet för spam så placeras dessa i ”Spam”-mappen i din e-postklient. Nortons antispam-modul filtrerar inkommande e-post och lägger till ”(NortonAntispam)” i ämnesraden på dessa meddelanden. Om du använder Microsoft Outlook omdirigerar programmet automatiskt dessa meddelanden till ”Spam/Junk”-mappen. De som använder en annan e-postklient behöver skapa en meddelanderegel för att skicka e-post med spam till rätt mapp.

Utöver det har Norton en funktion för webbläsarskydd, som hjälper dig att skydda webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox mot elak kod som t. ex. försöker ta över kontrollen över din webbläsare och ladda ner skadliga program eller malware utan din vetskap. Norton Security saknar emellertid Bitdefender-produkternas förmåga till proaktivt skydd av data mot ett angrepp från krypterade lösensummeutkrävare (också kallat ransomware), eller Trend Micro-produkternas möjlighet att säkerhetskopiera filer som blivit hotade av ransomware.


Prestandaoptimering på ett enkelt sätt

Norton Security har en hel avdelning med olika hjälpprogram, såsom ett program för diskfragmentering, en funktion för rensning av tillfälliga filer i Windows, och en ”Startup Manager”, som föreslår att ”fördröja” vissa program för att uppstarten av datorn ska gå snabbare. Där finns en grafikdel som visar processorstatistik, samt information om datorns diskar och nätverk. Avdelningen visar också en översikt av filnedladdningar, installationer, optimeringar och viktiga händelser på din dator.


Om ditt abonnemang

Vi vill uppmärksamma dig på att vid förnyelse av produkten förfaller resterande tid på ditt nuvarande abonnemang. Därför ska du vänta med att aktivera den nya licensen tills utgångsdatum. Fungerar inte med Windows Phone. Det är endast Stöldskyddet du får på dina iOS-enheter. Vi uppmanar att INTE köpa produkten om den enbart ska användas på iOS.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Mac: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Android: Android 2.3 eller senare
iOS: iOS 7.0 eller senare
Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Chrome
Webbläsare som inte stöds: IE Edge

Levereras via e-post
329 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norton

Typ av licens: 5 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android