Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 279.0000 SEK 279 In stock! Order now!

Norton 360 Deluxe 2020 - 3 enheter

I åratal har Norton varit synonymt med säkerhet och med en mindre namnändring (från Norton Security till Norton 360) fortsätter Norton sin tradition av att erbjuda omfattande skydd till datorer i hela världen (nu skyddar Norton 360 Deluxe även Mac-,iOS- och Android-enheter – upp till tre enheter totalt).

Läs om Norton 360 Deluxe till 5 datorer (skyddar Windows, Mac, Android, iPhone och iPad)

Utöver det får du även följande moduler:


Antivirus
Antispyware
Antimalware
Antispam
Anti-phising
Ransomeware-skydd
Brandvägg (Windows och Mac)
Online säkerhetskopia på 25 GB
Password Manager
Föräldrakontroll
Säker VPN (3 enheter)
SafeCam (Windows)
Safe Web (skydd mot falska länkar i sökmotorer)
PC Tuneup


Funktioner i Norton 360

Allt du förväntar dig finns i Norton 360 – robust antivirus för bekämpning av virus och malware. Norton 360 kommer att övervaka filer och program, men inte bara mot kända hot, utan även mot misstänkt aktivitet och hjälper att blockera malware innan den hinner få fotfäste i ditt system. Det finns naturligtvis en brandvägg som blockerar angrepp mot din dator både inifrån och utifrån.

Modulen som heter ”Web Safety” kontrollerar alla länkar du klickar på för att se till att de är säkra att besöka – utöver det blir alla nedladdade filer analyserade och kontrollerade både vad gäller säkerhet, trovärdighet och eventuell inbakad skadlig kod. Norton Security har även ett spamfilter, lösenordsminne, automatiskt ifyllande av formulär, nätverksövervakning, administration av startprogram, möjlighet att skapa en startskiva, prestandarelaterade verktyg med mera.


Men var är det som är nytt?

Vad är nytt i den här versionen? Den mest iögonfallande förändringen är ett nytt gränssnitt baserat på det välkända gränssnittet i Norton 360. Här är det vidareutvecklat för att bättre passa ihop med det moderna formspråket i Windows 10. En annan nyhet är vad Symantec, företaget bakom Norton, kallar sin ”nästa generation” av säkerhetsteknologi, som utvärderar och ger skydd mot hot i realtid genom att dra nytta av molnbaserade säkerhetsuppdateringar för att minska den traditionella nedladdningen av säkerhetsuppdateringar med upp till 80%.

Andra förbättringar är intelligent skydd av uppstartsprocessen av styrsystemet mot bland annat rootkits, ett mer aggressivt hot. Ett smart skydd mot avlyssning av data har lagts till tillsammans med en förbättrad integration av Norton Community Watch. Webbläsarskydd finns med utan att det behöver installeras några tillägg, samtidigt som det har skett en markant förbättring av skyddet mot manipulerade angrepp via sociala medier som Facebook.


Gällande ditt abonnemang

Den här versionen av Norton 360 kan installeras på upp till 3 datorer i hushållet och licensen är giltig i 12 månader. Förnyelse sker inte automatiskt. Var uppmärksam på att kvarvarande dagar på abonnemanget kommer att falla bort vid förnyelse av licensen. Därför bör du vänta till precis innan licensen löper ut innan du förnyar den.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton 360
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 3 enheter
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10

Minsta systemkrav:

- 300 MHz (Windows XP) 1 GHz (Vista, 7, 8, 8.1 Pro och 10)
- 256 MB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Mac: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Android: Android 2.3 eller senare
iOS: iOS 7.0 eller senare

Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Chrome
Webbläsare som inte stöds: IE Edge

Levereras via e-post
279 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norton

Typ av licens: 3 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android