Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 349.0000 SEK 349 In stock! Order now!

Norton Security Deluxe - 5 enheter

Skydda upp till hela 5 enheter i ditt hushåll med Norton Security. Du kan installera på dator med Windows och Macintosh operativsystem, och på din Android-mobil och Android-surfplatta, samt på iPad och iPhone.

Med Norton Security får du bla.:

Prisvinnande virusskanner
2-vägs brandvägg
PC Tuneup systemverktyg
Sårbarhetsskanner
Anti-phishing-modul
Fjärrstyrning av mobila enheter
Blockering av samtal och SMS (mobila enheter)

Samt många fler säkerhetsfunktioner och praktiska moduler.


Skyddar alla dina enheter oavsett operativsystem

Norton Security från Symantec är en av de mest pålitliga säkerhetsprodukterna inom antivirus-världen men det är inte enbart till Microsoft Windows du kan uppnå det effektiva skyddet. Norton Security skyddar Macintosh-datorer, Android- och iOS- (iPad och iPhone)enheder mot virus och malware - och innehåller nyttiga funktioner som ger utmärkt hjälp och support om du upplever problem.

Norton Security är bland de bättre antivirusprogrammen för Mac, Windows, Android och iOS. Även om det kommit vissa uppmärksammade och omtalade virushot som utvecklats specifikt till Apples Mac OS X operativsystem under de senaste åren, är Mac-datorer mindre utsatta för hackare och farliga virus.

Men att låta din Mac-dator vara oskyddad är en chansning som du förmodligen inte vill ta. Om du beslutar dig för att använda Norton Security för Mac och Windows, är det en väldigt bra idé för din dators säkerhet. Även om programmet är utvecklat för att fungera under Mac OS X kan det även spåra och bekämpa virus inriktade mot Microsoft Windows (och tvärtom), så om du utbyter data med vänner eller kollegor som använder Microsoft Windows kan du vara säker på att du inte står ute i kylan om du drabbas av ett virusangrepp.


Utrotar virus och har onlineidentitetsskydd

Spyware är ett annat riskfenomen som Norton Security tar hand om för att utrota. Det värsta spyware gör är att stjäla din identitet. Det finns även mildare former av spyware, som rapporterar dina uppgifter till marknadsföringsföretag. Den mildare formen av spyware har inte några kriminella avsikter, annat än att berika sig och utnyttja ditt beteende online. Det är ändå inte mindre ett intrång i ditt privatliv då den tillåter avsändarna att använda dina uppgifter för att anpassa annonskampanjer som riktar sig till dig eller andra användare med dina preferenser.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton Security Deluxe
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8.1, och 10

Minsta systemkrav:

- Intel eller AMD Athlon processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Macintosh: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Android: Android 2.3 eller senare
iOS: iOS 7.0 eller senare
Levereras via e-post
349,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

349,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norton

Typ av licens: 5 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android