Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 279.0000 SEK 279 In stock! Order now!

Norton Security til Macintosh - 1 Mac / 1 år

Den senaste Norton Security till Mac utvidgar sin repertoar med e-postgenomsökning och en väsentlig förbättring av anti-malware-skyddet med anti-phishing-skydd. Användaren kan surfa online på sin Mac i trygg vetskap om att de blir skyddade mot de senaste virusen, spyware- och malware-hoten, liksom mot skadliga länkar som skickas på sociala nätverkssidor, tjänster, chatt och e-post.

Med Norton Security får du bla. följande funktioner:

- Skyddar mot virus, spyware, hackare och mycket mer.
- Håller din identitet skyddad online.
- Dagliga uppdateringar för att skydda din Mac mot uppkomna hot.
- Skyddar dina iPhoto- och iTunes-filer mot hot.


Antivirus och brandvägg till din Mac

Liksom de tidigare versionerna innehåller Norton Security till Mac ett komplett antivirus-skydd för att säkra iChat-meddelanden, iPhoto-bilder, iMovie-klipp och andra filer på din Macintosh-dator mot malware, spyware och andra hot. Anti-phishing-funktionen varnar för hemsidor i sökresultaten om en misstänkt eller farlig hemsida finns på listan - och blockerar en phishing-hemsida om användaren försöker få åtkomst till den.

Norton Security genomsöker också bifogade filer och innehållet i e-postmeddelanden, liksom chatt-klienter som skickar kortare meddelanden som iChat, Microsoft Messenger, Yahoo Instant Messenger och AIM. Den säkra webbläsarfunktionen fungerar även till Facebook med Norton Safe Web, som genomsöker användarens ”vägg” efter potentiellt farliga nedladdningar och länkar till farliga hemsidor. All genomsökning sker i bakgrunden utan att sänka datorns hastighet eller prestanda.

Symantec erbjuder en inbyggd 2-vägs brandvägg för att kontrollera vilka applikationer och processer som har tillstånd att upprätta anslutning till internet och hur användare på andra platser kan ansluta sig till din Macintosh-dator. Genom att begränsa inkommande anslutningar kan användaren låsa genvägar som hackare och kriminella kan använda sig av för att få åtkomst till filer och känsliga data.


Om ditt abonnemang

Vi vill uppmärksamma dig på att vid förnyelse av produkten förfaller resterande tid på ditt nuvarande abonnemang. Därför ska du vänta med att aktivera den nya licensen tills utgångsdatum.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton Security til Macintosh
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 Mac
- Operativsystem: Macintosh
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Macintosh: Den nuvarande och de föregående två versionerna av Mac OS X

- Intel processor processor
- 2 GB RAM-minne
- 300 MB hårddiskutrymme

Webbläsare som stöds: Safari, Firefox, Chrome

Webbläsare som inte stöds: IE Edge
Levereras via e-post
279,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norton Symantec

Typ av licens: 1 Mac

Licensperiod: 12