Norton Security till 1 enhet

Med Norton Security 1-enheten installerad på din dator är du skyddad mot alla hot som lurar på Internet.

Regular price: 169.0000 SEK 139 In stock! Order now!

Special Price 139 SEK

Vejl,; Normalpris: 169 SEK

Inkl Moms

+ Nedan måste du välja hur länge du vill skydda dina enheter.

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

Special Price 139 SEK

Vejl,; Normalpris: 169 SEK

Inkl Moms

Antal:
Handla

+ Observera att detta är en äldre version av Norton och om du vill ha den senaste Norton 360-standarden - Klicka här


Med Norton Security för 1 enhet får du följande funktioner:


- Skyddar mot virus, skadlig programvara, spionprogram och nätfiskeattacker online.
- Håll din integritet skyddad när du surfar på Internet.
- Blockerar skadliga webbplatser så att du inte hamnar i fällor online.
- Analyserar alla dina nedladdningar för potentiellt skadligt innehåll.
- För version av mobiltelefon och surfplatta får du fjärrkontroll och GEO-plats.


Norton Security kombinerar utmärkt skydd mot virus och skadlig kod med ett användarvänligt gränssnitt. Norton Securitys antivirusteknologi känns igen och rankas alltid i topp 5 i olika oberoende tester. När virusscanningar körs reduceras systemprestandan något, men annars körs undanstoppad i bakgrunden Windows utan att störa ditt arbete.Antivirusskyddet är helt topp


Norton Security utför en virusscanning, analyserar sedan din dator på ledningar och kanter - gör också en beteendeanalys av okända koder, som Norton kallar SONAR, en förkortning för Symantec Online Network Response (Symantec är tillverkaren av Norton-produkter). Du kan aktivera "Community Watch" -funktionen, som kontinuerligt samlar in data om nya hot och släpper dagliga och ofta timliga uppdateringar till alla Norton-abonnenter. Du kan välja att vara en del av Community Watch genom installationen av Norton Security.


Avancerat försvar mot skadlig programvara


Norton Security möjliggör avancerat försvar mot skadlig programvara som kanske inte finns i äldre versioner av Microsoft Windows, såsom Structure Exception Handler Overwrite Prevention (SEHOP) och ASLR (Address Space Layout randomization) och förhindrar också inaktivering av Java Security Manager. Det kanske låter ganska obegripligt för de flesta datoranvändare och det är inte heller några aspekter som du kan oroa dig för i daglig användning av datorn - det är bara en extra säkerhet som du uppnår genom att ha Norton Security installerat.E-post- och webbläsarskydd


Norton Security markerar misstänkta e-postmeddelanden som misstänks innehålla farliga länkar (nätfiskeförsök och referenser till skadliga webbplatser) och om det är mycket hög sannolikhet för opålitliga skräppostmeddelanden placeras dessa e-postmeddelanden omedelbart i "Spam" mappen i din e-postklient. Nortons antispammodul filtrerar inkommande e-postmeddelanden och lägger till "(NortonAntispam)" till ämnesraden för dessa meddelanden. Om du använder Microsoft Outlook omdirigerar programmet automatiskt dessa meddelanden till mappen "Skräppost / skräp". De som använder en annan e-postklient måste skapa en anmälningsregel för att placera skräppostmeddelanden i rätt katalog.


Dessutom har Norton också en webbläsarskyddsfunktion som hjälper till att säkra Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox webbläsare mot skadlig kod, som att försöka ta kontroll över din webbläsare och ladda ner skadliga program eller till och med skadlig programvara utan din vetskap. Norton Security saknar emellertid Bitdefenders produkters förmåga att proaktivt skydda data från en attack genom att kryptera lösgiftssamlare (även kallad ransomware), eller Trend Micro-produkternas förmåga att säkerhetskopiera filer som hotas av hot från ransomware.


Prestandaoptimering på ett enkelt sätt


Norton Security har ett helt prestationsavsnitt med flera verktyg, till exempel ett diskfragmenteringsprogram, en tillfällig filreningsfunktion i Windows och en "Startup Manager" som föreslår att "försena" vissa program för att starta datorn snabbare. Det finns en fin grafavsnitt som visar processorstatistik, samt information om datorns disk och nätverk. Avsnittet visar också överblick över filnedladdningar, installationer, optimeringar och andra viktiga händelser på din dator.När det gäller ditt prenumeration


Observera att när du förnyar produkten förlorar den återstående tiden på ditt nuvarande prenumeration. Därför måste du vänta för att aktivera den nya licensen strax före utgångsdatumet. Fungerar inte med Windows Phone. Det är dock bara stöldskyddet du får på dina iOS-enheter. Vi rekommenderar INTE att köpa produkten om den bara ska användas på iOS.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner). Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Windows 8-startskärmens webbläsare.
Microsoft Windows 7 (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare med SHA2-stöd.

macOS:
Den aktuella versionen och de två föregående versionerna av Apple macOS.
* Funktioner som inte stöds: Norton Cloud Backup, Norton Föräldrakontroll.

Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 8.0 eller senare.
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhone- eller iPad-enheter med den aktuella eller de två föregående versionerna av Apple iOS.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Version: 3.0

Tilverkare: Norton

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.