Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 139.0000 SEK 139 In stock! Order now!

Norton WiFi Privacy VPN - 1 enhet

Norton har utvecklat en VPN-lösning som säkrar dina personliga uppgifter online – allt från lösenord, användarnamn, bankuppgifter, kreditkort och liknande känslig data som du utbyter online.

Kort sagt så är den primära egenskapen hos Norton WiFi Privacy VPN att kryptera all datatrafik som körs från din dator, smartphone eller surfplatta och via Internet – när du exempelvis shoppar på nätet och anger din kreditkortsinformation så krävs ett VPN så att denne känsliga data inte hamnar i fel händer.

Som VPN-lösningen är Norton WiFi Privacy VPN flexibel – du kan installera den i Microsoft Windows, på Mac OS X-datorer samt på Android och iOS-mobila enheter.

Nu kan du betala räkningar och läsa e-postmeddelanden på offentliga Wi-Fi nätverk utan att oroa dig för att hackare och identitetstjuvar kan stjäla din privata data. Med Norton WiFi Privacy kan du förvandla varje offentlig hotspot till ett säkert virtuellt privat nätverk (VPN).

När ditt lösenord och andra konfidentiella uppgifter är krypterade och din plats är skyddad så kan inte ens annonsörer spåra dig. Skaffa Norton WiFi Privacy och gå online säkert med din PC, Mac, smartphone eller surfplatta på offentliga nätverk.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton WiFi Privacy VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Levereras via e-post
139,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Norton

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android