Norton WiFi Privacy VPN

Skydda din datatrafik och titta på utländska TV-program och filmer med denna Norton VPN.
Regular price: 79.0000 SEK 79 In stock! Order now!
79 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Norton har utvecklat en VPN-lösning som säkrar dina personliga uppgifter online – allt från lösenord, användarnamn, bankuppgifter, kreditkort och liknande känslig data som du utbyter online.

Kort sagt så är den primära egenskapen hos Norton WiFi Privacy VPN att kryptera all datatrafik som körs från din dator, smartphone eller surfplatta och via Internet – när du exempelvis shoppar på nätet och anger din kreditkortsinformation så krävs ett VPN så att denne känsliga data inte hamnar i fel händer.

Som VPN-lösningen är Norton WiFi Privacy VPN flexibel – du kan installera den i Microsoft Windows, på Mac OS X-datorer samt på Android och iOS-mobila enheter.

Nu kan du betala räkningar och läsa e-postmeddelanden på offentliga Wi-Fi nätverk utan att oroa dig för att hackare och identitetstjuvar kan stjäla din privata data. Med Norton WiFi Privacy kan du förvandla varje offentlig hotspot till ett säkert virtuellt privat nätverk (VPN).

När ditt lösenord och andra konfidentiella uppgifter är krypterade och din plats är skyddad så kan inte ens annonsörer spåra dig. Skaffa Norton WiFi Privacy och gå online säkert med din PC, Mac, smartphone eller surfplatta på offentliga nätverk.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton WiFi Privacy VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

EAN: 0734135132694

Manufacturer number: 21370812

Version: - 1 enhet

Tilverkare: Norton

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.