Norton WiFi Privacy VPN

Skydda din datatrafik och titta på utländska TV-program och filmer med denna Norton VPN.
Regular price: 79.0000 SEK 79
79 SEK Inkl Moms

Norton har utvecklat en VPN-lösning som säkrar din personliga information online - allt från lösenord, användarnamn, bankinformation, kreditkort och liknande känsliga data som du utbyter online.


Kort sagt, den viktigaste funktionen med Norton WiFi Privacy VPN är att kryptera all datatrafik som körs från din dator, smartphone eller surfplatta och över Internet - när du t.ex. shoppa online och skicka in din kreditkortsinformation kräver ett VPN så att denna känsliga information inte hamnar i fel händer.


Som VPN-lösning kan du installera Norton WiFi Privacy VPN under Windows, Mac OS X, såväl som på Android- och iOS-mobila ändar.


Nu kan du betala räkningar och läsa e-postmeddelanden i offentliga Wi-Fi-nätverk utan att oroa dig för hackare och identitetstjuvar som stjäl din privata information. Med Norton WiFi Privacy kan du förvandla varje offentlig hotspot till ett säkert virtuellt privat nätverk (VPN). När ditt lösenord och annan konfidentiell information har krypterats och din plats är skyddad kan annonsörer inte spåra dig. Få Norton WiFi-integritet och gå online säkert med din PC, Mac, smartphone eller surfplatta i offentliga nätverk.Skydda din information på offentliga Wi-Fi-nätverk


Även om allmänna Wi-Fi-nätverk är praktiska är de aldrig säkra. När du skickar data över Internet till en oskyddad Wi-Fi-hotspot, utsätter du känslig information, till exempel lösenord, foton och kreditkortsnummer, för hackare och identitetstjuvar. Norton WiFi Privacy krypterar denna information så att du kan använda din PC, Mac, smartphone eller surfplatta på någon offentlig Wi-Fi-hotspot utan några bekymmer.Gör det offentliga Wi-Fi-nätverket privat


Oavsett om du är bekymrad över cyberbrottslingar som stjäler dina lösenord eller företag som registrerar dina onlineaktiviteter, hjälper Norton WiFi Privacy dig att hålla din onlineidentitet och aktivitet anonym - oavsett var du använder Internet. Norton WiFi Privacy är ett virtuellt privat nätverk (VPN) som krypterar din personliga information och där dina onlineaktiviteter och din plats inte registreras eller lagras.


 


Njut av din frihet online - var som helst


Idag är det enkelt att ansluta och hålla kontakten via allmänna Wi-Fi-nätverk och få känslan av att vara nära hemma, även när du är på jobbet och på fritiden. Med Norton WiFi Privacy kan du till och med komma åt dina favoritappar och webbplatser var som helst, precis som hemma.Vad är ett VPN?


Ett virtuellt, privat nätverk (VPN) ger dig integritet och anonymitet online genom att ställa in ett privat nätverk från en offentlig Internet-anslutning. Med Norton WiFi Privacy är alla de mest känsliga uppgifterna du skickar och tar emot från din enhet, till exempel lösenord och kreditkortsnummer, krypterade och konverterade till ett format som inte kan läsas och spåras förrän det når sin avsedda destination.Det är därför du behöver ett VPN


Tänk på alla de gånger du har varit på språng och läst e-postmeddelanden i kön på caféet eller kontrollerat ditt bankkonto i läkarens väntrum. Såvida du inte var inloggad på ett privat Wi-Fi-nätverk som krävde ett lösenord, var all information som skickas sannolikt tillgänglig för främlingar som lyssnar på samma nätverk. Krypteringen och anonymiteten från ett VPN-nätverk skyddar alla dina online-aktiviteter: skicka e-post, köpa online och betala räkningar. VPN-nätverk hjälper också till att göra dig anonym online.Mannen i mitten attackeradeEtt av de mest utbredda hoten i dessa nätverk kallas Man in the Middle Attack (MitM). En MitM-attack kan i princip beskrivas som en form av avlyssning. När en dator ansluter till Internet, skickas data från A (datorn) till B (tjänsten / webbplatsen), och sårbarheter kan göra det möjligt för en angripare att komma mellan dessa överföringar och "läsa" dem. Så det du trodde var privat är det inte.Okrypterat nätverk


Kryptering innebär att meddelandena som skickas mellan din dator och den trådlösa routern har formen av en "hemlig kod", så att de inte kan läsas av andra som inte har nyckeln till koden. De flesta routrar har som standard kryptering och det måste vara på när du konfigurerar nätverket. Om nätverket är konfigurerat av en IT-expert är det mycket troligt att kryptering är aktiverad. Det finns dock inget säkert sätt att avgöra det.Distribution av skadlig programvara


På grund av sårbarheter i programvaran finns det också sätt att hackare kan placera skadlig programvara på din dator utan att du märker det. En mjukvarulöshet är en sårbarhet eller sårbarhet i operativsystemet eller programvaran. Hackare kan utnyttja denna sårbarhet genom att skriva kod som riktar sig till en specifik sårbarhet och sedan placera skadlig programvara på din enhet.Skadliga hotspots


En skadlig åtkomstpunkt fuskar offren att ansluta till det de tror är ett legitimt nätverk eftersom namnet verkar vara i ordning. Låt oss till exempel säga att du bor på ett hotell och vill ansluta till hotellets Wi-Fi-nätverk. Du kanske tror att du väljer rätt nätverk när du klickar på nätverket som visar hotellets namn. Men det är inte fallet. Istället har du precis anslutit till en skadlig hotspot konfigurerad av cyberbrottslingar som nu har tillgång till känslig information.Hur man väljer VPN


När du använder offentliga Wi-Fi-nätverk skyddas du bäst genom att använda en VPN-lösning som Norton WiFi-sekretess.


Här är några frågor att ställa när du väljer en VPN-leverantör:


1. Är detta en gratis VPN-tjänst med inbyggd reklam? Skickar de din personliga information till sina annonsörer som en "betalning" för att använda sin "gratis VPN-tjänst"? En ansedd VPN-tjänst spenderar mycket pengar på att säkra sin servicenivå och ge support till kunderna. Kom ihåg att företag måste betalas på något sätt för att de ska kunna driva sin VPN-tjänst. Frågan är vad de samlar in och hur.


2. Respekterar du din integritet? Poängen med att använda ett VPN är att skydda din integritet, så det är viktigt att din VPN-leverantör också respekterar din integritet. De måste ha en policy att aldrig spåra eller logga in dina onlineaktiviteter.


3. Använder de det senaste protokollet? OpenVPN ger större säkerhet än andra protokoll, till exempel PPTP.


4. Ställer de in datagränser? Beroende på hur du använder Internet kan bandbredd vara mycket viktig för dig. Se till att deras tjänster uppfyller dina behov genom att se till att du får full och obegränsad bandbredd utan datagränser. Tänk på att vissa produkter kanske inte kostar pengar, men du kommer att utsättas för regelbunden annonsering istället.


5. Var finns servrarna? Du måste ta reda på vilka serverplatser som är viktiga för dig. Om du vill att det ska se ut som om du använder nätverket från ett specifikt land, se till att det finns en server i det landet.


6. Vill du kunna konfigurera VPN-åtkomst på flera enheter? Om du liknar den genomsnittliga konsumenten, använd mellan tre och fem enheter. Helst kommer du att kunna använda VPN på alla samtidigt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Norton WiFi Privacy VPN
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac, Android, iOS
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

EAN: 0734135132694

Manufacturer number: 21370812

Version: - 1 enhet

Tilverkare: Norton

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.