Office 365 Business ProPlus

De senaste Office 365-apparna för företag + ytterligare säkerhets-, kommunikations- och administrationsfunktioner.
Regular price: 2089.0000 SEK 2089
2 089 SEK Inkl Moms

Helt konkret så är Office 365 ProPlus en avancerad utgåva av Office 365 Business – bägge Office 365 utgåvorna har alltid de senaste och uppdaterade versionerna av de centrala Office-skrivbordsapparna, men Office 365 Business innehåller inte de extra funktionerna till säkerhet, kommunikation och administration.

Rent teknisk så kan du med Office 365 ProPlus installera de följande apparna på allt som allt 5 mobiltelefoner, 5 surfplattor och 5 Windows och/eller Mac datorer:

Microsoft Outlook
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Access (bara till PC)
Microsoft Publisher (bara till PC)

Samt tillgång till webbtjänsterna:

Microsoft OneDrive
Microsoft Teams

Därutöver förser Office 365 Business Essential en med de följande fördelarna:

- Fillagring och -delning med 1 TB online lagringsutrymme till backup och säkerhetskopiering av din data med OneDrive

- Business intelligence med självbetjäning

- Med tillgång till Sway, en ny Office 365-app, kan du enkelt skapa spännande, interaktiva och webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, kurser och mycket mer från din telefon, surfplatta eller webbläsare

För aktivering av Office 365 Business krävs skapandet av ett gratis Business-konto.Specifikationer

- Produktbeskrivning: Office 365 Business ProPlus
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

- Intel eller AMD Athlon processor
- 2 GB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, Android

Version: - 15 enheter

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.