Panda Dome Essential

Med Panda Dome Essential får du grundläggande skydd mot hackare, virus, maskar, trojanska hästar och phishing etc. Det kan också övervaka e-postmeddelanden och bilagor, skickade filer

Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!
209 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter du vill skydda

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

209 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Panda Dome Essential som nu officiellt har ersatt Panda Antivirus Pro. När du väljer en Panda Dome Essential får du ett brett utbud av nya funktioner och verktyg som skyddar dina enheter. På e-Gear.se erbjuder vi att du med denna lösning kan täcka allt från 1 enhet till 3 enheter under ett år.


Panda Dome Essential har ersatt Panda Antivirus Pro. Det kommer nu packat med nya säkra funktioner och verktyg som ger dig både användarvänligt och intuitivt skydd för din dator. Det ger grundläggande skydd mot hackare, virus, maskar, trojanska hästar och phishing etc. Det kan också övervaka e-postmeddelanden och bilagor, filer som skickas via chattjänster och webbplatser.


När du har installerat kan du glömma virus, spionprogram, rootkits, hackare och online-bedrägerier. Med Panda Dome Essential kan du njuta av realtidsskydd mot de senaste hoten mot skadlig programvara. Dessutom ger det också säkerhet för dina Android-enheter.


Gränssnittet är enkelt att använda med ett enda huvudfönster som visar aktuell säkerhetsstatus och det totala antalet skannade filer. Det ger dig också åtkomst till din skanner, antivirus, brandvägg, applikationskontroll, processmonitor och andra moduler.


De viktigaste funktionerna inkluderar:


Antivirus: skyddar mot virus, ransomware och malware.
Firewall: säkerställer säkerhet mot hackare.
Skyddad surfning: skyddar användare när de surfar på Internet
Processövervakning: analyserar systemets bakgrundsprocesser.
VPN: gör det möjligt för användare att få åtkomst till data på distans via offentliga nätverk.


Med Panda Dome Essential kan du shoppa och surfa på nätet. Tack vare den nya skyddstekniken i realtid är den nya 'Panda Antivirus Pro' säkrare, snabbare och mer komplett än någonsin tidigare. Med det kan du dela foton och videor, shoppa och använda bank online, läsa dina favoritbloggar eller bara surfa på nätet med full sinnesfrid och utan avbrott

Specifikationer

- Produkttyp: Elektronisk Software Download
Kompatibel med: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7, Windows Vista og Windows XP (SP3 eller nyere)

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svensk, multi

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, Android

Tilverkare: Panda Security

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.