Panda Dome Complete

Få den absolut bästa versionen från Panda-säkerhet och skydda dina PC-, Mac-, Android- eller iOS-enheter.

Regular price: 269.0000 SEK 269 In stock! Order now!
269 SEK Inkl Moms

+ Nedan väljer du antalet enheter du vill skydda

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

269 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Antivirusskydd, brandvägg, säkerhetskopiering, hantering av webbanslutning och optimering av prestanda, allt i ett enda paket redo att skydda din dator.


Panda Dome Complete ger realtidsskydd mot alla typer av skadlig programvara. När du utför en manuell skanning kan du välja att inspektera kritiska områden för att upptäcka aktiva virus, utföra en fullständig skanning eller helt enkelt analysera vissa mappar.


Dessutom kan Panda automatiskt rengöra alla anslutna USB-enheter, förhindra att dina Wi-Fi-nätverk används utan din tillåtelse och säkra kommunikation med den integrerade brandväggen.

Vilka är systemkraven för Panda Dome för Windows, Mac, Android eller iOS?

Nedan hittar du minimikraven för våra Panda Dome-produkter.

Windows PC
Operativ system:
Windows 10 (32/64-bitars)
Windows 8 / 8.1 (32/64-bitars)
Windows 7 (32/64-bitars)
Windows Vista (32/64-bitars)
Windows XP 32-bitars (SP3 eller senare)
Processor: Pentium 300 MHz eller snabbare.
RAM: 256 MB.
Hårddisk: 240 MB ledigt utrymme.
Webbläsare: MS Internet Explorer 6.0 eller senare.
OBS: Panda VPN kräver Windows 7 eller senare och .NET Framework 4.6 eller senare.

Android
operativ system:
Android 4 eller senare.

Mac
Operativ system:
Mac OS X 10.10 eller senare.

Hårddisk:
200 MB ledigt utrymme

iPhone / iPad
Operativsystem: iOS 7 eller senare.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Dansk og multi-language

Antal enheter: 1 til 10 enheder

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

Tilverkare: Panda Security

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.