Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 179.0000 SEK 179 In stock! Order now!

Panda Internet Security - 1 PC / 1 år

Skydda hela din dator mot alla former av hot online såsom virus, malware, bedrägerier online, spam och så vidare med Panda Internet Security.

Panda Internet Security innehåller följande moduler:

Antivirus
Brandvägg
Onlineskydd
Wi-Fi skydd
Lokalisering av iPhone
Antivirus till Android
Stöldskydd till Android
Optimering av Android
Föräldrakontroll
Datasköld
Backup

Panda Internet Security är ett säkerhetspaket som ger dig möjlighet att surfa på internet och utföra alla former av försvarbar aktivitet på nätet med total sinnesro. Programmet skyddar dig mot virus, spyware, rootkits, hackare, onlinebedrägerier, identitetsstöld och andra hot på internet.

Anti-spam modulen kommer att se till att din inkorg hålls fri från skräppost, phishingmail osv, medan föräldrakontroll ser till att dina barn kan använda internet under trygga former utan obehagliga överraskningar. Tack vare ny och innovativ spårningsteknik är Collective Intelligence bättre och mycket snabbare än i tidigare versioner.

I 20 år har Panda Security kommit med nya metoder och skyddat sina kunder mot virus och andra säkerhetshot. Som alltid kan du vara trygg i att Pandas produkter kombinerar det bästa skyddet med de senaste framstegen inom hastighet och effektivitet för att se till att hushålla med din dators resurser. Panda Internet Security innehåller även nya tekniska supporttjänster, så att du kan känna dig fullständigt trygg.

All användning av datorn kommer att stå under beskydd mot identitetsstöld och du kan glömma allt om virus, spyware, hackers, spam, onlinebedrägeri och andra hot på internet. Du kommer även att kunna göra automatiska säkerhetskopior av dina viktigaste dokument och optimera din dators prestanda.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Panda Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download (ESD)
- Licensomfattning: 1 PC
- Operativsystem: Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8.1 och 10
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- 400 MHz Intel processor
- 256 MB RAM-minne
- 1 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
179,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Panda Security

Typ av licens: 1 PC

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10