Programvara för ditt kontor

Måste använda programvara för hemmakontor eller studio så att vi i denna kategori har samlat in alla relevanta programvaruprodukter för dina behov.

I den här kategorin hittar du Microsoft-programvara som Microsoft 365 Personal and Family-kontorpaket om du vill täcka fler enheter i hushållet och operativsystemet Microsoft Windows 10, samt utvalda PDF-program. I kategorin är fokus på ordbehandling, kalkylblad, presentationer, ekonomi, e-postklienter, administration och olika andra arbetsrelaterade uppgifter.

 
Resultat
  1. Office 365 Personal inkluderar Word, Excel, PowerPoint, Outlook osv. Kan installeras på 5 enheter.
    √ I lager
    569 SEK Inkl Moms

    Varaktighet: 1 till 3 år

    Antal enheter: 1 användare med 5 enheter

Vi känner alla Windows och om du har en dator så har du antagligen redan installerat den. Windows är Microsofts operativsystem och etablerades på 80-talet.

På e-Gear.se har vi alltid den senaste versionen av Windows i butiken. Windows 10 är Microsofts senaste operativsystem och har integrerat klassikern och den nya användargränssnittet, som har fått hög beröm från användare över hela världen. Om du behöver använda Windows för din dator kan du köpa det direkt på e-Gear.dk, vi erbjuder det både som en digital nedladdning som skickas direkt till din e-post eller en "fysisk" version där vi skickar en installationsfil på .ex. usb till din adress.

MICROSOFT OFFICE
är fortfarande det mest sålda kontorprogrammet på marknaden för produktion av dokument, kalkylark, presentationer och mer - du kan antingen välja de mer traditionella versionerna som Microsoft Office Home och Student eller Home and Business 2019 eller de vi kör med e-Gear.dk som kallas Microsoft Office 365 som är deras prenumerationsbaserade lösningar och de som har tagit över för både privat och företag. Utgåvan Personal är ofta för hemmakontoret där du vill ha upp till 5 installationer, där Family också kan användas privat, men oftast köps av små och medelstora företag eftersom det täcker upp till 30 enheter.

Men det finns alternativ på marknaden och på e-Gear.se letar vi alltid efter bra och konkurrenskraftiga lösningar som är tillräckligt bra. Alternativ har blivit mer och mer intressanta, inte minst på grund av konkurrenskraftiga licensavgifter, och vissa är gratis att använda. Att betala mindre eller ingenting betyder inte nödvändigtvis att programvaran är av lägre kvalitet, som öppen källkod.

Men när du väljer gratisalternativ till Microsoft Office ser du ofta att det kan vara problem att dela dokument mellan olika kontorsplattformar, vilket kan vara ett problem. Det är därför de flesta människor alltid väljer Microsoft Office, eftersom de vet att det alltid fungerar som det ska.

ANNAN VIKTIGT KONTOR-PROGRAM ÄR PDF
I dag delas över 80% av alla dokument som pdf. Det beror på att det finns stor säkerhet, det är lätt att dela, göra anteckningar och inte minst skriva under viktiga dokument. Om du delar filer med andra, och särskilt om du behöver skydda innehållet, använder du PDF-programvara. På e-Gear.dk älskar vi PDF-programvara för individer och företag, varför vi naturligtvis erbjuder stora tillverkare som Adobe och deras Adobe Acrobat-lösningar liksom vi letar alltid efter billigare alternativ som. ABBY och Kofax m.fl.

1. PDF-programvara är universellt format

När du skapar ett dokument i ett ordbehandlingsprogram som t.ex. Word, alla som vill öppna den filen måste ha samma programvara som du sparat den i och samma teckensnitt. Om de inte har detta kan de försöka konvertera filen, men det skapar ofta problem i layouten och formateringen. Men detta kan lösas när du väljer att spara det som PDF, eftersom det inte har några sådana begränsningar. Du skapar dokumentet i din PDF-programvara och alla med en PDF-läsare kan öppna, läsa och redigera ditt dokument om du har godkänt det.

2. PDF-programvara erbjuder säkerhet

Med PDF-programvara kan du också bygga rättighetshantering i filen. Du kan välja att låsa en fil och låta specifika personer öppna, läsa eller redigera dokumentet. Du har faktiskt möjlighet att lägga till specifika personer att redigera eller skriva ut, medan andra användare inte har det här alternativet. Du kan kryptera innehållet i dokumentet och därmed få ännu mer säkerhet runt dokumentet. Du kan till och med lägga till information som kan vara känslig och ge rättigheter till vem som kan skriva eller inte kan.

PROGRAMVARA FÖR DITT KONTOR DU KAN FINNA AV E-GEAR.SE
På e-Gear.se fokuserar vi på programvara för kontoret. Kontorsprogramvara är avgörande för både individer, studenter och företag. Vi använder det dagligen i olika avseenden och därför behöver vi det för att fungera korrekt. Dessutom är priserna avgörande och därför erbjuder e-Gear.se ett brett urval av Windows, Office-program och PDF-programvara. Kom ihåg att du har frågor om produkter eller är du företagskund och behöver köpa större partier, så du är alltid välkommen att kontakta oss.