Sin City Luts för videor

Perfekt för inspelningar som innehåller bra färg och inte för mycket ljusskillnad
Regular price: 139.0000 SEK In stock! Order now!
139 SEK Inkl Moms

+ Så snart du har slutfört ditt köp skickas du direkt en nedladdningslänk för åtkomst till dina filer.

Antal:
ELLER

Sin City-paketet är lite speciellt och bör också användas för speciella inspelningar. När du köper det paketet får du 3 olika lutar, som fokuserar på blå röda och gröna höjdpunkter. Dessutom reduceras mättnaden kraftigt, vilket ger en mycket skarp uppdelning i färger. Till exempel gör du det tillverkad i överexponerad belysning, kan detta paket vara bra. Eller kanske du vill ha stor kontrast i färger och svartvitt, då är denna lösning definitivt rätt val.
 


När du beställer vårt Teal och orange paket får du följande:

3 x Luts för filmprojekt (för 6 olika kameraprofiler som: Sony SLog2 / 3, Canon, DJI D-Log, GoPro Protune, REDCode RAW R3D. HUSK att så länge ditt program kan ladda. Kubfiler kan dessa förinställningar också användas)


Fungerar bäst med:


Inspelningar som innehåller bra färg och inte för mycket ljusskillnad


Isolerar antingen färgen röd, grön eller blå


Separerar önskad färg från bakgrunden


Ger ett unikt och kreativt utseende


Vi rekommenderar alltid att du spelar in ditt klipp med: Sony SLog2 / 3, Canon, DJI D-Log, GoPro Protune, REDCode RAW R3D


Fungerar med: Premiere Pro, Final Cut, Sony Vegas, Davinci Resolve, After Effects och många fler


Stor kontrast och skarp inspelningar


Se jämförelsen nedan! Observera att bildernas upplösning sänks för att sidan ska fungera snabbare.
 

Filerna du får är .cube, så alla andra system där du kan ladda .cube-filer kan du använda den här produkten.


Detta gäller programvara som:

Sony Vegas Movie Studio

Magix Movie Edit Pro

Sony Vegas Pro Edit

Adobe Premier Elements (Se video på YouTube, eftersom det bara kräver lite mer teknisk recension)

 

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Plattform Premiere Pro, Final Cut, Sony Vegas, Davinci Resolve, After Effects, windows, mac

Tilverkare: Visual kingdom

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.